To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Tor wyścigowy

A - 15-09-2009, 02:32
Temat postu: Tor wyścigowy
:) Nie to żebym chciał i lubi szaleć... ale po wymianie zawieszenia i rozrządu miło by było sprawdzić wreszcie osiągi samochodu i "wypalić cały bak w 15 minut" (ahh ten Bugatti veyron :D ) Czy jest gdzieś w okolicach Łodzi jakiś tor czy coś, gdzie można zapłacić i legalnie wyciągnąć ile się tylko da z silnika?
misiek-misiek - 15-09-2009, 10:22

Też bym sobie tak pojeździł. Na drodze nie ma jak (nie mówię już tu o przepisach) bo dziurawe i po niektórych strach jeździć. Też bym coś zapłacił i się wyszalał na pustym torze albo gdzie wszyscy jeżdżą w jednym kierunku, sprawdziłbym ile można wejść w zakręt na suchym podłożu itp...

Jednak w Niemczech mają lepiej :|

Chooper - 15-09-2009, 13:54

120 km od Łodzi - Miedziana Góra k. Kielc. Mitsumaniaki z świętokrzyskiego powinni wiedzieć ile kosztuje tam zabawa.
misiek-misiek - 16-09-2009, 15:10

Chooper napisał/a:
120 km od Łodzi - Miedziana Góra k. Kielc. Mitsumaniaki z świętokrzyskiego powinni wiedzieć ile kosztuje tam zabawa.

No opcja ciekawa, tylko dla niektórych daleko ( bądź co bądź :mrgreen: )
Ja mogę jechać, co mi tam...Adam Kornacki jeździ to my też możemy :mrgreen:

A może by tak się spiknąć i jechać grupą? Co wy na to?

A - 16-09-2009, 19:03

Pomysł całkiem całkiem :) Tylko, żeby taki termin ustalić co by wolne w pracy było :P

http://www.automobilklub....,10,oferta.html

misiek-misiek - 18-09-2009, 14:08

Cytat:
O F E R U J E M Y

1. Organizację imprez sportowo - rekreacyjnych dla dużych grup zorganizowanych (do 150 osób)
# próby sportowe jazdy samochodem,
# próby sportowe jazdy samochodem na "trolejach" (z poślizgiem)
# test płynności jazdy wg J. Stewarta

3. Organizację szkoleń doskonalenia techniki jazdy dla grup od 9-ciu osób, w cyklu jedno- lub trzydniowym, z zajęciami teoretycznymi i praktycznymi. Pod kierunkiem profesjonalnych instruktorów posiadający "prawo jazdy" mogą doskonalić swoje umiejętności w bzpiecznych warunkach toru wyścigowego.

Może jakiś mały spot na wyjeździe? Ofertę mają nawet fajną :biggrin: To to co podkreśliłem mi najbardziej odpowiada, a przed zimą jak znalazł :finga: