Carisma - Techniczne - gaśnie
konradsd - 18-09-2009, 17:56 Temat postu: gaśnie witam, problem polega na tym że auto kiedy odpalam je rano zaczyna sie dusic i czasem gasnie a czasem nie nie wiem od czego to zalezy czasem jak zaczyna sie dusic wciskam sprzeglo i wtedy sie nie dlawi ,w czasie jazdy jak silnik jest rozgrzany nie zdarzylo mi sie aby auto zgasło, prosze o pomoc pozdrawiam
pierafal - 26-09-2009, 22:26
Kiedy miales regulowane zawory? Kiedys mialem podobny problem i pomoglo. Teraz jezdzac na gazie reguluje je co ok 30 tys km i jest ok.
Kiedy wymieniales swiece zaplonowe? Kable WN sa dobre?
pawelsonx - 26-09-2009, 23:18 Temat postu: Re: gaśnie
konradsd napisał/a: | witam, problem polega na tym że auto kiedy odpalam je rano zaczyna sie dusic i czasem gasnie a czasem nie nie wiem od czego to zalezy czasem jak zaczyna sie dusic wciskam sprzeglo i wtedy sie nie dlawi ,w czasie jazdy jak silnik jest rozgrzany nie zdarzylo mi sie aby auto zgasło, prosze o pomoc pozdrawiam |
wydaje mi się że większość użytkowników tego forum nie jest wróżbitami i na pewno nie wie jaki model z jakim silnikiem posiadasz. Chociaż może i tacy się znajdą.
A polskie litery pisze się wciskając jednocześnie prawy alt i odpowiednia literkę
|
|
|