Zloty i Spoty - FOTKI Z BIAŁEGO
Anonymous - 28-08-2006, 23:17 Temat postu: FOTKI Z BIAŁEGO fotki >>TUTAJ<< :) ...
pozdro Świrki
Anonymous - 29-08-2006, 02:31
fajne fotki nawet ja sie na kilku zalapalem
Bartek - 29-08-2006, 08:01
Fajne fotki
Przyklejam i zapraszam do publikacji następnych!
ruslana81 - 29-08-2006, 08:32
foteczki super...lol...szkoda, że dotarłam do Białego dopiero na gokarty ))...pzdr wszystkich...
akbi - 29-08-2006, 10:45
Fajowe, nawet ja na gokardie się załapałem
Anonymous - 29-08-2006, 11:06
Fajne foty, jeszcze swoje może wrzuce.
PS: OHOHOHOH! Nawet ja się załapałem:]
http://gumis.gm-wo.avx.pl...magepage88.html Ten zamyślony brzydal w koszuli sztruksowej to ja
akbi - 29-08-2006, 11:28
Mała przerwa w jeździe delegacji z Trójmiasta - Ja (za aparatem) Raddex i Krzyżak, Niestety Mario przyjechał dzień później
Spotkanie po roku
Konwój z Supraśla do Białegostoku prowadzony przez TNT
Centrum IV Zlotu - części oficjalnej - Klub Krąg
No i udało mi się najszybsze naśladowanie silnika Colta
Pomimo dwukrotnie większej wagi kierowcy, mój bolid okazał się szybszy od bolida kierującego przez "zmęczonego podróżą " Rafiego
Choper do wyścigów podchodził bardzo profesionalnie i w dużym skupieniu
... inni również
brodzky miał tylko po jeździe problemy z wyjściem
nie którym niestety zawodził sprzęt - podobnie jak w F1
a oto zrelaksowany nasz zwycięzca Arrow
Przed powrotem do Spraśla, Jackie zarządził kontrolę alkomatem
i powrotny konwój do Supraśla na część nieoficjalną
Rafal_Szczecin - 29-08-2006, 11:38
akbi napisał/a: | Konwój z Supraśla do Białegostoku prowadzony przez TNT |
trzeba nadmienic ze bylem jego pilotem i mielismy flafe Szczecina akbi napisał/a: | Pomimo dwukrotnie więksej wagi kierowcy, mój bolid okazał się szybszy od bolida kieryującego przez "zmęczonego podróżą " Rafiego |
to nie bylo tak , bo jak wiadomo pierwszy wsiadalem do bolidu nr 4, gdzie formula byla nie rozgrzana, a wiadomo katowanie silnika nie rozgrzanego prowadzi do jego uszkodzenia , szybszego zuzycia, wiec nie chcialem go od razu palowac, tak samo opony byly nie rozgrzane, i wez tu takim nie przygotowanym bolidem jedz na 100 % mozliwosci
akbi napisał/a: | brodzky miał tylko po jeździe problemy z wyjściem |
tak to jest jak sie wsiada po pijaku, potem kilka baczkow sie zrobilo i na koniec sie kreci w glowie i chlopak ma problemy przy wyjsciu
Hubeeert - 29-08-2006, 11:42
Rafal_Szczecin napisał/a: | tak to jest jak sie wsiada po pijaku, potem kilka baczkow sie zrobilo i na koniec sie kreci w glowie i chlopak ma problemy przy wyjsciu |
To do jazdy dopuszczaliście pijanych?
Rafal_Szczecin - 29-08-2006, 11:57
Hubeeert napisał/a: | To do jazdy dopuszczaliście pijanych? |
bron Boże, Hubi patrz na minki " "
arekp - 29-08-2006, 13:53
http://galeria.mitsubishi.pl
W galerii leza juz fotki moje i pierwsza paczka od Krzyzaka. Kolejni chetni proszeni sa o przygotowanie paczek zawierajacych zdjecia pomniejszone do rozdzielczosci 800x600 aby zminimalizowac wage plikow. Mysle, ze warto tez pominac zdjecia powtarzajace sie.
Milego ogladania.
piotras - 29-08-2006, 20:17
A tutaj są moje fotki (coś ok 200 - są też fajerwerki - pisze bo ktoś sie mnie o to pytał czy pstryknałem pare tylko juz nie pamiętam kto ).
Hasło - mitsumaniaki
Tu jest krótki filmik nr 1 kręcony aparatem a tutaj filmik nr 2
harpagan - 29-08-2006, 22:27
Zdjecia na maksa fajne ale filmiki nie banglaja
Matejko - 29-08-2006, 22:54
a czy nikt juz nie byl w stanie zrobic mi zdjecia jak smigalem w kamizelce odblaskowej ??
piotras - 29-08-2006, 23:15
Ja moze już nie byłem w stanie ale aparat sam robił klik . Filmiki bedą jak znajde inna miejsce gdzie mozna je umieścić bo widze ze z tego gdzie były zostały już usunięte.
EDIT:
Ok filmiki powinny już działać. Wrzuciłem je na megaupload
|
|
|