To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - Gdzie dostac chłodnice i przewody hamulcowe do Space Wagon'a

Anonymous - 29-08-2006, 22:56
Temat postu: Gdzie dostac chłodnice i przewody hamulcowe do Space Wagon'a
Siemka mam problem potrzebuje zakupić przewody hamulcowe do Mitsubishi Space Wagon 1,8 benzyna 16V, Chodzi mi o przewody hamulcowe prowadzące od pompy na tył samochodu oraz chłodnice w dobrym stanie o rozsądnej cenie mieszkam w Warszawie jak któś będzie miał jakies sugestie ze związanym tematem to prosze o kontakt najlepiej na Gadu Gadu bo jestem prawie cały czas

JCH edit:
literówka

JCH - 29-08-2006, 23:28
Temat postu: Gdzie chłodnice ...
Witaj piotrek i tata
Poszukaj tematu Sprzedawcy części - polecam/nie polecam w Dziale Kupię / Sprzedam, być może są tam jakieś namiary "warszawskie". Poszukaj też Japan Cars albo Inter Cars. Jest jeszcze też allegro, gdzie jest dużo rzeczy.
Jeżeli Ci się nie spieszy to najbardziej zaufanym i polecanym dostawcą jest użytkonik naszego Forum o nicku japaneze - namiary znajdziesz w tym wątku o polecanych sprzedawcach. Tylko czasem kiepsko u Niego z wysyłką części ale to już musisz sam ustalić. I podobno japaneze jest teraz na urlopie.

PS. Post w zasadzie jest z gatunku kupię/sprzedam a mamy przyjety Regulamin, że ogłaszać można się po napisaniu min 10 postów. Proponuję napisz coś więcej o samochodzie i będzie okay.
Zapraszam do udziału w Forum. Space Wagony to fajne autka!

Hubeeert - 30-08-2006, 07:27

Sprzedam można od 10 ;-) Kupię bez problemu ;-)
Anonymous - 03-09-2006, 09:09
Temat postu: Re: Gdzie dostac chłodnice i przewody hamulcowe do Space Wag
piotrek i tata napisał/a:
Siemka mam problem potrzebuje zakupić przewody hamulcowe do Mitsubishi Space Wagon 1,8 benzyna 16V, Chodzi mi o przewody hamulcowe prowadzące od pompy na tył samochodu oraz chłodnice w dobrym stanie o rozsądnej cenie mieszkam w Warszawie jak któś będzie miał jakies sugestie ze związanym tematem to prosze o kontakt najlepiej na Gadu Gadu bo jestem prawie cały czas

JCH edit:
literówka

Odezwij się do mnie na prywatny mail (simov@poczta.onet.pl) to dam ci telefon do gościa, który handluje częściami do Mitsubishi w Kobyłce i Wołominie.