To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - [3.2 DID] Nadkola plastikowe kół tylnych

kula - 14-10-2009, 23:28
Temat postu: [3.2 DID] Nadkola plastikowe kół tylnych
Witam koleżanki i kolegów?
Ponieważ moje Pajero jest przeznaczone do jazdy w ternie, a nie chcę mieć problemów z korozją to poszukuję plastikowych nadkoli tylnych do Pajero III r. produkcji 2005. NIestety farycznie auto nie jest w nie wyposażeno. Także Mitsubishi nie oferuje tego jako dodatkowe wyposażenie. Może ktoś wie gdzie takie elementy można kupić lub od jakich modeli lub marek, można je łatwo dostosować.
Pozdrawiam

Berni - 15-10-2009, 00:52

Kolego- jak już znajdziesz cokolwiek i zamontujesz -to masz tylko kolejnego klamota w aucie a między blachę i plastik woda i tak wlezie i korozje spowoduje-podjedź na jakąkolwiek konserwacje wysmarują podwozie bitumexem albo inna smoła a jak zrobią porządnie to masz spokój na lata- a jak jest tak jak napisałeś że służy do jazdy w terenie to jednego klamota do urwania będziesz miał mniej- 8)
Gene - 15-10-2009, 08:25

Kula witaj na forum.
Prosze spokojniej pisz, Twoj post wyglada jakby pisala go osoba w duzym stresie. Mam tez pewne podejrzenie, ze to nie chodzi o nadkola tylko o poszerzenia blotnikow.
Jesli sie myle to takie nadkola mozna kupic/zamowic w sklepach sieci dealerskiej Mitsubishi. Moze faktycznie nie sa w katalogu dodatkowego wyposazenia. Ta czesc jest seryjnie montowana. :wink:
Oczywiscie za nowe znajac zycie zaplacisz majatek. Proponuje zapytac Eskapade lub Zbyszka M. Oni powinni cos zaradzic na nadkola jak i na poszerzenia.

kula - 15-10-2009, 21:25

Nie interesują mnie poszerzenia błotników. Dla mnie to zbędny element. Potrzebuję nadkoli plastikowych. A co do montażu seryjnego to sprawdzałem w salonie we Wrocławiu i usłyszałem, że nic takiego fabrycznie nie przewidziano jak również jako wyposażenie dodatkowe. Ale dzięki za namiary na Eskapade i Zbyszka M. A nerwy - spakowałem w konserwy i posłałem na eksport :mrgreen:
Gene - 15-10-2009, 22:13

Kula, daj VIN to w poniedzialek sprawdze. :wink: