To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniakowe spotkania cykliczne

pawela - 06-11-2009, 09:52
Temat postu: Mitsumaniakowe spotkania cykliczne
Czas rozruszać nasz region ;)
Jako, że dawno nie było spotu z prawdziwego zdarzenia, proponuję by na początek odbywały cię co miesięczne spoty cykliczne. Wybór dnia i godziny oddaję wam do dyskusji. Jednocześnie chciałbym zasugerować, by nie był to piątek, kiedy zazwyczaj są spoty większości klubów i musimy dokonać wyboru gdzie jechać, lub wpdać na kilka spotkań po 10min, albo niektórzy z nas po tygodniu pracy czują wtedy pilną potrzebę odpoczynku :partyman: ;)

Moja sugestia która kiedyś się sprawdzała: Ostatnia niedziela miesiąca, godziny popołudniowe

Czekam na propozycje ;) :!:

Nev-X - 06-11-2009, 15:23

Dobry pomysł z tymi spotami :) co do terminu to skoro kiedyś się sprawdzała ostatnia niedziela no to niech tak zostanie :biggrin:
maklakus - 06-11-2009, 16:38

Świetny pomysł ... bez urazy Grześku ale świeża krew PAWELI się przyda i chyba dobrze zrobi :)
rafq - 06-11-2009, 16:41

tylko Paweła nie daj pupy :P i pamiętaj, że ta fucha to głównie obowiązki :twisted: jeśli chodzi o godziny niedzielne to ja się dostosuję.
marcel1010 - 06-11-2009, 16:47

a może by jeszcze tak dorzucić do tego jakieś spotkania (oczywiście raz na jakiś czas) w terenie (co jakiś czas w innym mieście, oczywiście Lublin pozostał by stolicą spotkań), ponieważ nie wszyscy z regionu Lubelskiego mają czas i możliwości dojechania na spocik.
No i oczywiście gratulacje Pawela.

pawela - 06-11-2009, 18:16

marcel1010 napisał/a:
a może by jeszcze tak dorzucić do tego jakieś spotkania (oczywiście raz na jakiś czas) w terenie (co jakiś czas w innym mieście, oczywiście Lublin pozostał by stolicą spotkań), ponieważ nie wszyscy z regionu Lubelskiego mają czas i możliwości dojechania na spocik.

jak najbardziej, robiliśmy już takie wypady ;)

macia - 06-11-2009, 20:19

Ze mną ciężko się dogadać - a może raczej łatwo. Zawsze jak mam czas to przyjeżdżam. Więc możecie na mnie liczyć.
PS. Pawela - ale oficjalnie :lol:

Marino - 06-11-2009, 20:37

macia napisał/a:
PS. Pawela - ale oficjalnie
Bardzo oficjalnie ale pierwsze śliwki robaczywki, potem będzie juz tylko lepiej

az się prosi żeby przypomnieć jak to bywało na takich zbiorczych spotach...
wygląda na to że te czasy jednak powrócą

Grześku - 06-11-2009, 21:01

maklakus napisał/a:
bez urazy Grześku ale świeża krew PAWELI się przyda

hmmm, dziwne - już druga osoba wspomina żebym się nie obrażał, coś mi się wydaje że nieźle po mnie jechaliście :mrgreen:
Ale spoko, właśnie dla tego 'powiewu świeżego powietrza' oddałem moderkę Paweli.
Marino napisał/a:
az się prosi żeby przypomnieć jak to bywało na takich zbiorczych spotach...

i może Sylwestra zrobimy jak bodajże 2 (3) lata temu pod Zamkiem?

pawela - 06-11-2009, 22:38

Marino napisał/a:
PS. Pawela - ale oficjalnie :lol:

8)
Cytat:
i może Sylwestra zrobimy jak bodajże 2 (3) lata temu pod Zamkiem?

w godzinach przed :partyman: :pukeleft: owych :D to czemu nie :)

dejman - 07-11-2009, 09:41

to może w końcu mi się uda pojawić bo te piątki mi jakoś totalnie nie wychodzą :wink:
ryba_84 - 07-11-2009, 12:17

tyle ze w piatki nie leczy sie kaca z czwartku a w niedziele czesto tak bywa :P aczkolwiek jedna sobote moge byc abstynentem :D
Anonymous - 07-11-2009, 13:27

Ja jestem za spotami w niedzielą, a przy okazji mam trochę do pogadania z nowym moderatorem;-).
pawela - 07-11-2009, 18:22

Stein napisał/a:
w ostatnią niedzielę miesiąca są cykliczne JCF,

które jak wiesz straciły ostatnio na jakości, w efekcie na piątkowe przyjeżdża 30-40 osób, na niedzielne 7-8 ;)
Myślałem też bardziej i wcześniejszych godzinach, powiedzmy, 14-15
Elektrownik napisał/a:
przy okazji mam trochę do pogadania z nowym moderatorem;-).

brrr aż się boję :D

tomasek - 08-11-2009, 14:09

Ale mowa jest o cotygodniowych spotach czy raz w miesiącu :?: Mam nadzieje że cotygodniowych to ekipa by się dobrze poznała :supz: Doszło wielu nowych MM :finga: A wogóle to od kiedy ruszamy ze spotami :?: