Carisma - Ogólne - OGRZEWANIE TYLNEJ SZYBY CARI1.6 /98
tedi58 - 04-09-2006, 15:52 Temat postu: OGRZEWANIE TYLNEJ SZYBY CARI1.6 /98 kochani miśkowicze nie grzeje mi tylna szyba ,jakieś rady lub schemat od czego rozpocząć.w przełączniku jest kontrolka ,ale po załączeniu nie świeci-z góry serdeczne dzięki za pomoc tedi z wrocka.
Krzyzak - 04-09-2006, 16:42
jeśli to wersja na przekaźniku (np. Galant ma przekaźnik i układ czasowy) to: bezpiecznik (defogger), przekaźnik, kable (może przetarcie w wiązce - jeśli to htb), ew. styki w samym włączniku
jeśli wersja bez przekaźnika (tak ma np. Colt C5x), to brudne styki - ostatnio Josie zamieszczał opis jak to rozwiązać dając przekaźnik
Anonymous - 21-09-2006, 10:05
Krzyzak napisał/a: | jeśli to wersja na przekaźniku (np. Galant ma przekaźnik i układ czasowy) to: bezpiecznik (defogger), przekaźnik, kable (może przetarcie w wiązce - jeśli to htb), ew. styki w samym włączniku |
tez mi nagle przestalo grzac, bezpiecznik ok a ktory przekaznik jest za to odpowiedzialny ? i gdzie szukac kabli
pozdrawiam
Krzyzak - 21-09-2006, 10:32
nie wiem, gdzie to jest w Galancie E5x, ale w E3x jest koło skrzynki bezpieczników w kabinie
Matejko - 21-09-2006, 10:50
1. nie piszemy WIELKIMI LITERAMI na forum!
2. bezpieczniki sprawdzone - nie tylko te pod maska ale te przed lewym kolanem kierowcy takze??
Anonymous - 26-09-2006, 08:49
Matejko napisał/a: | nie tylko te pod maska ale te przed lewym kolanem kierowcy takze?? |
sprawdzone i nic
|
|
|