To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - MSW zanabyliśmy drogą kupna :)

Anonymous - 04-09-2006, 22:03
Temat postu: MSW zanabyliśmy drogą kupna :)
Witam,

niedawno się z Wami witałem, chciałem zebrać trochę opinii o MSW, aż tu dziś... stało się. Decyzja zapadła i staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami MSW '97. Silnik benzynowy 2l, a reszta jak to chyba w MSW, tylko klimy brakuje :( .
Auto pochodzi z Niemiec, miało w historii tylko jednego właściciela. Przejechało 158 tys. km. No cóż, jeszcze tylko pozostało... zrobić tłumaczenie umowy, złożyć deklarację celną, otrzymać zaświadczenie z urzędu skarbowego i już prawie można rejestrować.
Przegląd 0 zrobiłem już dziś i wygląda na to, że całkiem dobrze trafiliśmy--> zero absolutne uwag.
Na wstępie jednak mam dwa pytania. Po rejestracji samochodu będziemy chcieli zrobić przegląd u kogoś, kto naprawdę się zna na MSW. Kogo proponujecie w Warszawie? Znana 6, czy ktoś jeszcze?
I drugie pytanie: gdzie można kupić roletę?

Pozdrawiam
Maciek

Anonymous - 25-09-2006, 13:56

Ja od zawsze przeglądziki i wszystkie bieżące wymiany/naprawy robiłem u Tomasza Michalaka z Kaplina k/Warszawy (o szczegółowe namiary pisz na pw - zna się na rzeczy, specjalizuje się w Mitsu i innych japończykach, a ceny i jakość obsługi są jak najbardziej OK.
A roletę kupisz na Allegro.

Anonymous - 26-09-2006, 16:36

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Odezwę nie na PW w sprawie kontaktu do p. Michalaka.
Roletę kupiłem już w ubiegłym tygodniu na allegro.

Pozdrawiam
Maciek