Chcę Kupić 3000GT/GTO - Mitsubishi 3000GT
Anonymous - 27-11-2009, 01:21 Temat postu: Mitsubishi 3000GT Witam.
Przeglądając Dziś Serwis Allegro Zauważyłem Pewien Egzemplarz Mitsubishi 3000GT.
Oferta Sprzedającego Była Zaskakująca. Proszę Sami Zobaczcie.
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10726495
Jaka Jest Wasza Opinia Na Temat Tego Egzemplarza ? Uważacie Że Stan Samochodu Jest Taki Jak Został Opisany W Opisie Aukcji ?
Pytanie Zadałem Z Ciekawości.
Pozdrawiam
SALEEN MUSTANG S302
n3000 - 27-11-2009, 10:00
Witam, to egzemplarz z wolnossącym silnikiem 225 koni sprzedający albo nie wie co ma albo specjalnie zawyżył moc w ogłoszeniu, silnik wygląda jak by stał długi czas pod chmurką i z tego co widzę pod maską brakuję sporo gratów min: akumulatora z podstawką i mocowaniem, puszki filtra powietrza razem z rura dolotową, solenoid sterujących min. regulatorem cisnienia paliwa, drugiego wentylatora na chłodnicy, zbiornika spryskiwaczy, elementów tempomatu jest tez trochę bałaganu z kablami. Z zewnątrz widać że szpary na tylnej klapie się nie zgrywają z przednim zderzakiem też nie jest najlepiej, bark plastikowych osłon na lampach, zastanawia mnie również brak zdjęć wnętrza bo pewnie jest w gorszym stanie niż reszta, podsumowując auto jest zdekompletowane i zmęczone a pisanie o nim stan bardzo dobry to gruba przesada ze strony sprzedającego.
wujekwaldus - 29-11-2009, 22:26
szkoda zę nie napisał że "Bezwypadkowy" i "nie wymaga wkładu finansowego":D to moje ulubione teksty:D
behemot - 30-11-2009, 21:18
No jeszcze "używany przez kobiete"
[ Dodano: 30-11-2009, 21:20 ]
która do tego nie bardzo umie jeżdzic co najcześciej kończy sie tragicznie dla stanu technicznego samochodu
|
|
|