[02-06]Lancer CS0 - Turbosprężarka,kompresor ,turbina do Lancera 2.0 kombi
MisiekMinsk - 10-12-2009, 21:04 Temat postu: Turbosprężarka,kompresor ,turbina do Lancera 2.0 kombi Witam i pozdrawiam!
Mam pytanie dotyczące podniesienia mocy, momentu obrotowego a zatem i osiągów w swoim lancerze. Czy ktoś może mi pomóc i napisać o warsztatach zajmujących się montażem turbo czy innych modyfikacjach,jakieś adresy i telefony i orientacyjny koszt.
Z góry dziękuję.
sla - 10-12-2009, 22:13
Koszt profesjonalnej przeróbki przewyższy wartość Twojego samochodu.
marti33 - 10-12-2009, 23:13
Witam dodanie turbo to nie wszystko, taką moc jeszcze trzeba przenieść na asfalt a potem wyhamować a to już troszkę kosztuje. Sprzedaj misia + kasa na turbo.......... i inne pierdoły i masz EVO. Ja też miałem podobny dylemat, ale raz się żyje kombiaka zostawiłem na zakupy i kupiłem EVO 8, to powodzenia, pozdrawiam
banzajek - 12-12-2009, 00:04
dokladnie tak jak mowia przedmowcy - olej przerobki i kup Evo! Chyba ze znudzila Ci sie bezawaryjnosc i lubisz takie rzezby w kazdym razie naprawde wyjdzie Cie taniej kupic Evo , poza tym bedzie lepiej wygladac i pod kazdym wzgledem lepiej sie prowadzic. Pewnie brzmi to dla Ciebie trywialnie ale kiedys przerabialem temat podnoszenia mocy w wolnossaku o niewysrubowanej pojemnosci i to zwyczajna walka z wiatrakami. Jesli sa jakies bledy to przepraszam - wina wirusa C2H5OH
krzychu - 12-12-2009, 10:54
Jeszcze po drodze jest do kupienia 2,4 MIVEC RalliArt forum USA ale tam nie było kombi zdaje się.
banzajek napisał/a: | wina wirusa C2H5OH |
jaca71 - 12-12-2009, 11:16
krzychu napisał/a: | Jeszcze po drodze jest do kupienia 2,4 MIVEC RalliArt forum USA ale tam nie było kombi zdaje się. |
As Mitsubishis smallest car, the 2004 Lancer is available in a variety of trims, including the ES, LS and O-Z Rally Sedans, in addition to LS and Ralliart Wagons. A variety of engine choices are offered, including a 120 horsepower 2.0-liter inline 4-cylinder, as well as a 162 horsepower 2.4-liter inline 4-cylinder. Added mid-year was a limited edition Evolution Sedan featuring a 271 horsepower 2.0-liter turbo gas-powered inline 4-cylinder. With EPA estimates in the 28 City/35 Highway range on the Base ES, the Lancer comes adequately equipped.
Tyle że kombi zwane były w USA SportBack
ApAcHoS - 12-12-2009, 18:46 Temat postu: Re: Turbosprężarka,kompresor ,turbina do Lancera 2.0 kombi Misiek to bez sensu....sprzedaj swojego i kup evo....a jak Cie nie stac na evo to kup sobie SX-a
2 litry, turbo i możliwość modyfikacji ogromna - sam myślę o sx-ie
|
|
|