To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - warsztat

Wojciech111 - 12-01-2010, 13:10
Temat postu: warsztat
Mitcar Dealer Mitsubishi w Warszawie na ul.Puławskiej

Przestrzegam przed korzystaniem z serwisu, wciskają drogie i niepotrzebne częsci.
Ponadto obsługa jest tragiczna! po serwisie znalazłem ryse na karoseri ;/
Dla mnie Dealer Mitcara to zwykły oszust.
W Mitcar'ze są mili tylko do czasu gdy kupisz i zapłacisz, potem każdy kontakt z nimi to stres i jeden wielki problem.
Nie polecam!!! ;(

Bartek - 12-01-2010, 14:36

Wojciech111, rozumiem rozgoryczenie, ale proszę o wyjaśnienia i jakieś konkrety......

[ Dodano: 12-01-2010, 14:38 ]
ps. bez nich trudno poważnie traktować taki temat. Jak nie pojawią się one tu w ciągu najbliższych 24 h - temat ląduje tam, gdzie jego miejsce w obecnej formie....

[ Dodano: 12-01-2010, 14:49 ]
PS2. Mam nadzieję, że masz świadomość tego, że nazywanie kogoś publicznie oszustem bez prawomocnego wyroku sądu może zostać odebrane jako zniesławienie. (Zagrożony karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo karą pozbawienia wolności do roku na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do lat 2 jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. K.k.).

picek - 26-02-2010, 14:33
Temat postu: serwis opon al. Jerozolimskie
Witam.

Pozdrawiam.

polleck - 28-02-2010, 09:24

Bartek, w temacie nic się nie posunęło. Temat do kosza?
kirbi - 14-05-2010, 01:19

Najlepsi są użytkownicy z 1 postem odradzający albo polecający jakiś warsztat. Śmierdzi na kilometry konkurencją!
P.S. Co to za felga, że 250 musiała kosztować? Jakaś 21'' cali - Porsche Cayenne?