Problemy techniczne - wymiana pozycyjnych w MSW-jaki¶ patent?
szamcio11 - 16-01-2010, 12:00 Temat postu: wymiana pozycyjnych w MSW-jaki¶ patent? Witam.
Zauważyłem, że spaliła się przednia pozycyjna prawa w MSW, chciałem wymienić, i problem - nie widzę w komorze silnika dostępu do żarówki. Przeszukałem firum, nie znalazłem info. Może kto¶ pomoże???? Najgorsze, że z prawej s± dwa zbiorniczki spryskiwaczy, akumulator i wlot powietrza do filtra. I gdzie tu szukać klapki do żarówki? Może jest patent jaki¶, żeby np wykręcić cały reflektor pozycyjnych??? Auto to Space Wagon, 93, w wersji z AWD, spryskiwaczami reflektorów, silnik 4G63.
Pozdrawiam
lipa40 - 16-01-2010, 12:39
W MSR, lampę pozycyjn± odkręca się przez otwór we wlocie powietrza, w MSW pewnie też. Potrzebny klucz nasadowy 10. Jeżeli nie wiesz w którym miejscu jest nakrętka,obejżyj mocowanie lewej lampy, tam do nakrętki jest łatwy dostęp.
Nie pamiętam ale chyba trzeba wci±gn±ć akumulator.
Powodzenia
szamcio11 - 17-01-2010, 21:24
dzięki,jutro rano bede sie za to zabierał. Niedawno udało mi się kupić brakuj±cy element wlotu powietrza, zamontowałem. Nie wiedziałem, że tera będzie kłopot z wymian± żarówki. W każdym razie dziękuję
lipa40 - 19-01-2010, 21:23
szamcio11 napisał/a: | tera będzie kłopot z wymian± żarówki |
spoko, dasz radę
|
|
|