To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - [3G 00-04 ] Serwis w Warszawie

lippi - 17-01-2010, 13:18
Temat postu: [3G 00-04 ] Serwis w Warszawie
Bardzo proszę o polecenie jakiegos dobrego, zaufanego, wyprobowanego, godnego polecenia, pewnego warsztatu w Warszawie. Musze wymienic amortyzatory z tylu oraz dokonac szeregu drobnych napraw w swoim eclipse (skrzypiace sprzeglo, wymiana plastikowego nadkola). Proszę również o polecenie jakiegos dobrego warsztatu lakierniczo-blacharskiego (muszę pomalowac tylny zderzak, oraz wyprostowac przedni.. bo po ostatniej kolizji z zakopanym w sniegu slupkiem parkingowym troche sie obnizyl:) )
Zalezy mi na tym zeby naprawy te byly dokonane solidnie. Cena wiadomo.. fajnie jakby byla przystepna, ale jesli trzeba jestem gotow zaplacic wiecej byle bylo to wszystko bardzo dobrze zrobione (jestem perfekcjonista i fuszerka nie przejdzie:) ) Dobrze byloby gdyby te serwisy/warsztaty byly wyprobowane. Poza tym, mam pewne zle doswiadczenia z malymi warsztatami, tzw. dziuplami, gdzie pan Stefan-mechanik jest od wszystkiego. Wolalbym oddac samochod do jakiegos wiekszego serwisu.

Zeby nie robic reklamy tym serwisom na forum, bardzo prosze o przesylanie adresow polecanych serwisow na moj adres e-mail: allegro.pl00@interia.pl lub za pomoca prywatnej wiadomosci na forum.

Bede bardzo wdzieczny.
pozdrawiam

Adaho_krak - 17-01-2010, 14:06

lippi, przenoszę temat na forum regionalne, napewno szybciej dostaniesz odpowiedź.
Anonymous - 17-01-2010, 14:50

Tutaj
hubert_galant - 17-01-2010, 14:59

filip napisał/a:
Zakład nazywa się AutoTW, mieści się w Warszawie przy ulicy Puławskiej 334 - wjzad od ulicy Tanecznej, lub bezpośrednio od Puławskiej poprzez stację Neste. Tel: 22 899 12 37 www Nie mam zadnych zastrzeżeń, zarówno co do jakości jak i terminowości. Z góry ustaliliśmy zakres naprawy oraz termin odbioru, w między czasie dostałem telefon z informacją na temat przewidywalnego kosztu naprawy. A do tego sympatyczna obsługa.

i wszystko jasne :)

lippi - 17-01-2010, 15:02

Czyli nic sie nie zmienilo co do jakosci uslug oferowanych przez ten zaklad? (bo polecajacy post jest sprzed 3-4 lat).

Jeszcze bede wdzieczny za polecenie zakladu oferujacego uslugi blacharsko-lakiernicze, ktory bedzie oferowal uslugi na tym samym poziomie co w/w zaklad:)

mpkk - 12-03-2010, 11:07

Hejka,

Mitsumaniaki - a znacie może godny polecenia ASO (gwarancja) w Warszawie?

Pozdrawiam

Anonymous - 16-03-2010, 22:05

lippi napisał/a:
Czyli nic sie nie zmienilo co do jakosci uslug oferowanych przez ten zaklad? (bo polecajacy post jest sprzed 3-4 lat).

Nie, jakość wciąż wysoka. Właśnie zrobiłem hamulce z tyłu i w końcu wszystko działa jak należy włącznie z ręcznym.

lippi napisał/a:

Jeszcze bede wdzieczny za polecenie zakladu oferujacego uslugi blacharsko-lakiernicze, ktory bedzie oferowal uslugi na tym samym poziomie co w/w zaklad:)

A ogarnij wzrokiem ostatnie termaty np TEN

Pozdro.