To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - Najladniejszy colt

Anonymous - 29-07-2005, 12:39
Temat postu: Najladniejszy colt
Tak z ciekawosci - obiektywnie jaki colt waszym zdaniem jest najladniejszy z wygladu? Mam na mysli blachy - oceniamy tylko wyglad z fabryki, a nie po przerobkach.

Ja tam jezdze CJ ale moim zdaniem wersja o jeden starsza ma na przyklad tylek duzo ladniejszy. Tutaj akurat inzynierom zmiana wyszla na gorsze IMO.

Mam nadzieje, ze nie pieprznalem sie gdzies w rocznikach i modelach i jakiejs wersj nie pominalem np. ;/

M.

Anonymous - 29-07-2005, 13:55

oddalem glos na CAx oczywiscie bo takiego posiadam chociaz mysle ze CJx ma przod bardzo ladny ale odpada w przedbiegach rzez ten tyl...
Hubeeert - 29-07-2005, 14:00

C53A
josie - 29-07-2005, 14:37

C52 :D
Anonymous - 29-07-2005, 14:38

Borecki - no wlasnie, przod jest niewiele, ale jest ladniejszy (tak duzo na pierwszy rzut oka sie nie zmienilo) ale ten kaczy kuper. No coz. Kocham moja kaczke jaka jest i ciesze sie, ze nie mam tylu jak Tigra, bo (wiem, wiem, to tylko moje zdanie) mi sie totalnie nie podoba :(
josie - 29-07-2005, 15:52

A mi sie wlasnie podoba tyłek CJ... Cały CJ mi się podoba. Za to prawie wogóle mi się nie widzi "jajko" czyli CA
Anonymous - 30-07-2005, 00:32

Tak Ci sie podoba, ze nawet nei zaglosowales na niego ;P
Chooper - 30-07-2005, 00:35

CA chyba utkwilo mi najbardziej..
Anonymous - 30-07-2005, 00:37

O cholera, wychodzi z ankiety, ze ja brzydalem jezdze ;P
josie - 30-07-2005, 01:47

majki napisał/a:
Tak Ci sie podoba, ze nawet nei zaglosowales na niego ;P

Podoba mi się, ale bardziej podoba mi się C5x, głównie za ten zajefany przodzik, na początku nie widział mi się tył ale doszedłem do wniosku że jest cacy:)
Majki - ale jak chcesz chęnie zamienię się na CJ :D

Anonymous - 30-07-2005, 09:10

Biorąc pod uwagę całokształt - zdecydowanie CA. Dla mnie niemalże ideał. C50 ma piękny przód, ale zdecydowanie mniej podoba mi się tył. W CJ jest dokładnie odwrotnie - tył jest, moim zdaniem, śliczny, a przód taki "niewyraźny" - szczególnie w wersji po faceliftingu. Ten wlot między reflektorami to kompletna pomyłka. A nowy Colt to już nie Colt.
Kofi - 30-07-2005, 09:15

C5x - ma unikalnie ksztalty. Jest przepiekny. W ca0 niepodoba mi sie przod. Lampy sa nieco zaduze, jakies takie dziwne. W CJ ten tyl faktycznie troche dziwny. Jak by lampy zachodzily na blotnik bylo by znacznie ladniej, ale dzieki temu, ze jest tak jak jest samochodu nie da sie pomylic z zadnym innym.
Anonymous - 30-07-2005, 09:35

josie napisał/a:

(...)Majki - ale jak chcesz chęnie zamienię się na CJ :D

Nie, no co Ty :) Tak tylko wlasnie widze, ze wspoldziele z innymi najbrzydszego miska ;P

Chociaz przodek jest bardziej udany wg mnie od poprzednika ;]

Hubeeert - 30-07-2005, 15:06

Rozumiem wasze obiekcje co do C5x ale w wersji na USA wygląda to troszke inaczej - te dłuższe zderzaki wymuszone przez belki-tarany pod nimi powodują że jego sylwetka jest ładniejsza - zreszta sami popatrzcie :D

No i co Wy na to ?? :wink:

misia27 - 30-07-2005, 15:10

C52 :D , choc na poczatku mi sie nie podobal az tak bardzo ale sie juz przekonalam i teraz bardzo mi sie podoba :mrgreen: