Sigma/Diamante Ogólne - Sigma cz3 - kupiłem :)
lukasz12 - 15-09-2006, 23:03 Temat postu: Sigma cz3 - kupiłem :) Witam! Po 3 tygodniowych podchodach udało mi się kupić Sigme 24V. Nie jest to może ideał używany przez starszego męzczyne (lub kobiete-niepotrzebne skreślić) a raczej przez conajmniej 3 różnych (do 180K udokumentowany przebieg) ale nie jest zły, silnik chodzi nieźle (lekko słychac zawory, prawdopodbnie olej), skrzynia chodzi idealnie (brak szarpania przy redukcji) pozatym w ładym kolorze ciemnozielonym. Przydałaby się jednak instrukcja. Czy ktoś życzliwy posiada ? Format dowolny, język najlepiej Angielski bo polskiego to raczej nie ma (a może mi się wydaje)
Anonymous - 16-09-2006, 08:42
z tym to licho. jak już jest, to po niemiecku i francusku. lippa panie!
Anonymous - 16-09-2006, 12:38
No to witamy w klubie i zeby autko sie dobrze sprawowalo
kordiank2 - 16-09-2006, 14:07
jak tak dalej pójdzie to z działu "inne modele" trzeba będzie wyodrębnić sigmę/diamante
Tomek210 - 16-09-2006, 16:39
Jestem za. Sigm się namnożyło ostatnio trochę
Lukasz 12 wrzuć fotki Sigmy.
Moja Sigma
lukasz12 - 16-09-2006, 21:01
Fotek dobrych nie mam, teraz już ciemno więc będziecie musieli poczekać do jutra. Zapodam to co mam na szybko. Zdjęcie z autozłomu (jeszcze paskudnie zakurzona) i jedno zrobione juz po przyjeździe do domu w ciemnościach. A jutro zrobię sesję zdjęciową z prawdziwego zdarzenia. Niestety w autku jest trochę do zrobienia. Nie wiem czy się przyznawać ale prawdopodobnie też ECS :/.Niestety tego nie sprawdziłem bo nie miałem na to czasu, za duży pośpiech . Przy jeździe próbnej cięzko było cokolwiek wyczuć (niestety tylko około 3 km w mieście w dawnym DDR ;0 :/ )
Oto fotki:
i teraz bok z cudownymi kołpakami (alusy fabryczne (5 ramienne) też są ale musze do tego dobrać porządne opony)
Na razie tyle.
|
|
|