L200 Techniczne od 2006r - Fabryczna nawigacja
PLAMO - 20-01-2010, 21:51 Temat postu: Fabryczna nawigacja Witam. Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem eLki. Z dobrodziejstw techniki wyposażona jest w fabryczną nawigację. Niestety nie mogę jej uruchomić. Pojawia się tylko panel dotyczący bezpieczeństwa i przestrzegania przepisów itp. i wszystko się na tym kończy tzn. w "przycisk" zgadzam się mogę sobie klikać dowolną ilość razy. Płyta oczywiście jest załadowana pod siedzeniem. Coś z nią nie tak czy tylko moje zdolności manualne są do potrenowania. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz.
namotore - 21-01-2010, 12:05
to jest juz w Eli fabryczna mapa Polski?
PLAMO - 21-01-2010, 12:36
Tego nie powiedziałem, ale poprzednik miał taki kaprys i owe urządzenie sobie założył. chodziło mi tylko o kontrolę czy to urządzenie funkcjonuje jak należy. Mam przez to rozumieć, że żeby sprawdzić czy działa muszę opuścić granice naszego pięknego kraju?
namotore - 21-01-2010, 16:49
jak kupowałem ele w 2007 była nawigacją w cenniku ale bez mapy PL. Pół roku temu też się pytałem ale bez zmian. Macie inne info?
Anonymous - 25-01-2010, 23:09
Ostatnio przeglądałem katalogi L200 (pdf) na stronie mitsu i widziałem że mapa polski jest wyszczególniona - czyli powinna być dostępna.
Anonymous - 27-01-2010, 21:20
Mapa Polski jest i była od początku
Problem w tym, że pokrywała ze 30% kraju, niebyło na niej np. krynicy górskiej, albo jadąc główną drogą nie pokazywała żadnych bocznych ulic w miastach chociaż było ich sporo
Też mam taką navi, ale kupiłem ją bez płyty
Płytę mogłem dokupić, chyba za 500 zł, ale ponieważ wiem jak działa dałem sobie spokój
Pozdrawiam
PLAMO - 08-03-2011, 15:46
Witam.
Poszukuje manuala do fabrycznej nawigacji w L200 lub kogoś kto może mi udzielić paru informacji na ten temat.
[ Dodano: 13-08-2011, 12:26 ]
Ponawiam pytanie. Czy któryś z szanownych forumowiczów posiada w swoim miśku fabryczną nawigację i mógłby mi pomóc w kwestii jej działania? U mnie nawet nie chce się włączyć.
|
|
|