To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić 3000GT/GTO - Wielka prośba o poradę!

martinez-x - 25-01-2010, 03:44
Temat postu: Wielka prośba o poradę!
Witam wszystkich Mitsumaniaków! Na dniach chcę zakupić Miśka 3000GT, znalazłem na allegro model ktory wstepnie wydaje się być interesujący. Tu jest link do niego: Mitsubishi 3000GT Moja prośba do was to czy ktoś wie coś o tym egzemplarzu, być może był juz wystawiany na sprzedaż lub coś w tym stylu. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
n3000 - 25-01-2010, 08:42

Na pierwszy rzut oka wygląda ok ale jak się przyjrzeć to widać że napewno był bity w przód swiadczą o tym lampy innego koloru niż nadwozie mało tego jedna lampa jest szklana druga plastikowa hehe, brak przednich nadkoli widać że auto po strzale było składane pod sprzedaż na szybkiego i jak najniższym kosztem, lewy tył tez był uderzony widać to po tylnej klapie i lewej lampie są opadniete niżej niż prawa strona, tylne lampy mają przerobiony kierunkowskaz z czerwonego na pomarańczowy i na niektórych stacjach mogą przez to być problemy z przeglądem, to tyle co mogę powiedziec po samych fotkach.
Devill - 25-01-2010, 10:29

auto widac wczesniej bylo czarne, lakier wydaje sie dosc świeży, może był malowany pod sprzedaż , jeśli tak to strach pomyśleć ile ma szpachli.
martinez-x - 25-01-2010, 12:57

Dobrzy jestescie! po samych fotkach tyle zauwazyliscie, szacun! :) po czym kolega Devill poznal ze auto bylo czarne ?? Wnetrze wydaje sie byc w dobrym stanie i po tuningu - zreszta calkiem ladnym wiec ktos o ten samochod chyba dbal tyle ze kwestia czy pierwszy wlasciciel czy juz ten w polsce...? Czy jest w ogole sens jechac to ogladac czy od razu sobie odpuscic? Macie moze informacje o jakims dobrym egzemplarzu? Pozdrawiam!

[ Dodano: 25-01-2010, 13:11 ]
A co myślicie o tym? 3000GT VR4

Devill - 25-01-2010, 15:41

tak mi sie wydaje bo lakier jest swierzy, ma czarny dach i lampy przednie. Pewno jedna oryginalna która nie ucierpiała i jedna dokupiona, tylko tak jak kolega wyżej pisał , jedna szklana jedna plastikowa.
Anonymous - 26-01-2010, 23:24

Jeśli chodzi o dach to bardziej mi się wydaje że jest szklany. Nawet w opisie ma że jest szyberdach.