To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Carisma do oględzin:)

kwix21 - 30-01-2010, 06:59
Temat postu: Carisma do oględzin:)
Witam.
Zamierzam kupić sobie Carismę,zamienić swego "starego" lancerka z 94 na Carisme w lepszym stanie,bo mój lancer porysowany strasznie jest a szkoda mi kasy na nowy lakier. Więc do rzeczy: znalazłem niedaleko od siebie pewne ogłoszenie,co o niej powiecie?
http://allegro.pl/item887...e_sprzedam.html
może znalazłby się ktoś z Elbląga kto mógłby mi ją sprawdzić jeśli może mieszka na tym samym osiedlu?:)
proszę o opinie na jej temat,zaznaczam,że troszkę mi się śpieszy.Pozdrawiam

Robson86 - 30-01-2010, 09:15

Na tylnych drzwiach jest listwa, na blotniku i drzwiach przednich kierowcy juz nie ma-podejrzane...,z tylu wycieraczka troche przeciagnieta za bardzo w strone lewa (na zewnatrz), dosyc uboga wersja brak nawet klimatyzacji. Za malo zdjec, brak waznych zdjec przodu i komory silnika- chyba ze wlasciciel chce cos ukryc.
Pozdroo

gulgulq - 30-01-2010, 09:54

Robson86 napisał/a:
Na tylnych drzwiach jest listwa, na blotniku i drzwiach przednich kierowcy juz nie ma-podejrzane...,

zwłaszcza że po drugiej stronie na drzwiach jest :)

zbycho77 - 30-01-2010, 10:17

Dokładnie tak jak mówi Robson brak tej listwy na drzwiach od kierowcy lekko podejrzany. Nic jednak innego w sumie nie "bije po oczach", szkoda, że gość nie pokazał komory silnika. Poproś go o te fotki.
Robson86 napisał/a:
dosyc uboga wersja brak nawet klimatyzacji

z drugiej strony auto naprawdę tanie ... jak za taką fajną brykę to nawet przy tym wyposażeniu małe pięniądze, dodatkowo wygląda na to że ma od razu gaz i to holenderski. Moim zdaniem godna uwagi, tylko jedna mała uwaga:
kwix21 napisał/a:
zaznaczam,że troszkę mi się śpieszy
- na takich śpieszących się czekają cwaniaki, podejdź do kwestii spokojnie, jak coś jeszcze w okolicy wypatrzysz dawaj linka.
pzdr

pawel5471 - 30-01-2010, 10:38

wycieraczka to mogła się przestawic w mojej też tak jest, ale dzrzwi podejrzane, troszke niska cena ale to jest troche uboga wersja, ciekawe jak silnik wygląda ??
Saqu - 30-01-2010, 12:55

A ta cari była już chyba opisywana gdzieś wcześniej

gulgulq napisał/a:
zwłaszcza że po drugiej stronie na drzwiach jest

Na drzwiach tylko :P błotnika już nie sięgło.

Szkoda, że nie ma przodu, ale ze swojej strony dodam, że jak jest zdjęcie zderzaka tylnego to wygląda jak by lewa strona dochodziła do klapy a prawa się gdzieś zapadała albo klapa odstawała