Archiwum - Proszę o ocenę - Carisma 1,6 90KM 1998r.
Cody666 - 02-02-2010, 16:57 Temat postu: Proszę o ocenę - Carisma 1,6 90KM 1998r. http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10918380
Bardzo proszę o wstępną ocenę, zdjęcia nie najwyższych lotów, ale widziałem dziś autko na żywo i nie jest nigdzie krzywe, wsio ładnie spasowane i nie widac za bardzo żeby w coś kiedyś uderzyło.
Pozdrawiam
Saqu - 02-02-2010, 18:39
A moim zdaniem coś było robione z tyłu. Jak byś go jeszcze raz oglądał, zdecyduj się na kanał i zobacz jak wygląda belka wzmacniająca tylny zderzak, na klapie ma nie tak przyklejone oznaczenie, te stalówki gratis ma już je troche zajechane, pordzawione
i jeszcze plastik w bagażniku naruszony jest
Mario - 02-02-2010, 18:40
Co jest za okleina kokpitu - zobacz jeszcze na klamki w środku (tył i przód) nie za bardzo mi się to widzi.
Przebieg jak dla mnie zaniżony, sądząc po wnętrzu auta.
Te halogeny też nie za ładne.
I jeszcze do jednej rzeczy się przyczepię ale to tak trzeba lepiej się przyjrzeć,
zobacz 3 zdjęcie i koniec tylnych drzwi (tzn. koniec szyby) i ta rama szyby taka nie wyraźna jakas
Robson86 - 02-02-2010, 18:44
oznaczenie modelu powinno byc na dole klapy a nie za napisem modelu,moze zludzenie ale uszczelka pod tylna klapa jest jakas pokrzywiona,jedna obudowa tylnego glosnika jest uszkodzona,patrzac na zuzycie materialow wydaje mi sie ze przebieg jest cofniety,domalowywane lusterka poza fabryka,uboga wersja
Pozdroo
gigant87 - 02-02-2010, 19:31
malowany zderzak i klapa
przód wydaje się być OK
przebieg też wydaje się być ok, albo niewiele naciągany (20-30 tyś km), bo na ponad 200 to mi nie wygląda
Anonymous - 03-02-2010, 14:18
kierownica jest zbytnio wytarta na taki przebieg. Moim zdaniem co najmniej o 80-100tys cofniety.
I tak jak w cześniej. Oznaczenia na klapie z tyłu, Jakieś dziwne oklejenia na desce, co jeszcze bardziej wskazuje ze przebieg jest cofniety.
Wogóle cała deska rozdzielcza jest w trzech kolorach, niebieski, szary i czarny. Moim zdanie z kilku samochodów,
Jesli chcesz go koniecznie kupic jedź do serwisu i niech go sprawdza dokladnie, bo okaże sie ze to był Anglik, albo poskladany z 3 innych Cari
|
|
|