Chcę Kupić Outlandera - Radio
kaniak - 06-02-2010, 23:01 Temat postu: Radio Witam! Zastanawiam się nad kupnem Outlandera. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość słuchania radia bez włączonego silnika ani zapłonu. Z góry dzięki za odpowiedz.
rezon - 06-02-2010, 23:53
Nie istnieje bez ingerencji w instalację.
Krzysiek_slask - 06-02-2010, 23:59 Temat postu: Re: Radio
kaniak napisał/a: | Witam! Zastanawiam się nad kupnem Outlandera. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość słuchania radia bez włączonego silnika ani zapłonu. Z góry dzięki za odpowiedz. |
W wersji z KOS'em nalezy przekrecic ta plastikowa namiastke kluczyka do pozycji ACC, inaczej radia nie wlaczysz.
sylb - 07-02-2010, 00:09
Ale nawet w tedy, po 30min komputer odetnie zasilanie do radia. I jest koniecznie kolejne przekręcenie kluczyka.
rezon - 07-02-2010, 00:21
Krzysiek_slask napisał/a: | W wersji z KOS'em nalezy przekrecic ta plastikowa namiastke kluczyka do pozycji ACC, inaczej radia nie wlaczysz. | i w ten sposób odblokowujesz również kierownicę.kaniak, miał chyba na myśli po prostu włączenie radia bez sięgania nawet do stacyjki. WIększość autek na to pozwala.
kaniak - 07-02-2010, 12:45
Dokładnie, miałem na myśli słuchanie radia podczas siedzenia w samochodzie, bez przekręcania stacyjki. Nikt z obecnych na forum nie odczuwa braku radia na postoju?
Mam jeszcze jedno pytanie, jak wygląda sprawa używania zasilania z zapalniczek podczas postoju?
mitsu00 - 07-02-2010, 12:59
kaniak napisał/a: | Dokładnie, miałem na myśli słuchanie radia podczas siedzenia w samochodzie, bez przekręcania stacyjki. Nikt z obecnych na forum nie odczuwa braku radia na postoju? |
tak jak inni juz napisali, w Mitsubishi nie ma takiej możliwości. Chcesz słuchać radia i nie musieć wkładać kluczyka do stacyjki? Kup wersję z KOS-em, przekręć stacyjkę w pozycję ACC i tyle. Potem pilota mozesz zabrać ze sobą. Potrzebny jest w aucie tylko w momencie przekręcenia stacyjki. Po 30 min. komputer wyłączy zasilanie celem zaoszczędzenia akumulatora. Możesz wtedy powtóżyć procedurę i tak dalej, aż do wyczerpania akumulatora....
Pozdr.
kaniak - 07-02-2010, 14:05
Czy wersja INTENSE+ posiada KOS? Jak wygląda sprawa zapalniczek? Czy one także nie działają na postoju?
mitsu00 - 07-02-2010, 14:10
kaniak napisał/a: | Czy wersja INTENSE+ posiada KOS? |
Tak.
kaniak napisał/a: | Jak wygląda sprawa zapalniczek? Czy one także nie działają na postoju? |
Analogicznie do radia.
|
|
|