To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Dwie Carismy, prośba o ocenę

Rzeznik - 15-02-2010, 12:22
Temat postu: Dwie Carismy, prośba o ocenę
Witam! Poszukiwania Cari trwają, czy moglibyście rzucić okiem na te dwie??
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11488592

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11242502

Matejko - 15-02-2010, 12:33

1. to gosc wymyslil zdjecia nie ma co - ale i tak widac, ze przod poskladany na podworku

2. ze zdjec nie wyglada zle, wewnatrz takze, ale foto za slabe i wydaje mi sie ze nie ma klimy

carismax - 15-02-2010, 12:43

Tylko nie białą... każdy syf na tym widać, każdą rdze a jak bedziez chciał sprzedać to nikt jej nie wezmie. Nie wiem co w tym jest ale jak sprzedawałem moją Vectre (białą oczywiście) to każdy jak uslyszał że biała to rzucał mi słuchawką...
Krzesio - 15-02-2010, 12:52

Witam!
Pierwsza to syf, tylko to spalic i zakpać.
Druga ok, mi sie podobaja biale fury, jakbym teraz szukal to ojechalbym biala obejrzec.
carismax napisał/a:
ie wiem co w tym jest ale jak sprzedawałem moją Vectre (białą oczywiście) to każdy jak uslyszał że biała to rzucał mi słuchawką...

Bo zawsze przedstawiciele handlowi mieli biale fury, a oni raczej fur nie szanuja...

gulgulq - 15-02-2010, 13:27

pierwsza to juzkoledzy sie wypowiedzieli :)

druga: brak radio, brak klimy
może to taki efekt na zdjęciach ale wydaje mi się ze maska jest ciut bielsza iż boki

carismax - 15-02-2010, 14:26

Cytat:
może to taki efekt na zdjęciach ale wydaje mi się ze maska jest ciut bielsza iż boki

Też mi się tak zdaje.

Klapa bagażnika wydaje mi się źle spasowana

Zresztą zobaczcie na zdjęcie w środku... przez poduszke pasażera przechodzi snop swiatła, widać że była wymieniana bo starsznie odstaje

Jak na mój gust to dostała ona po pysku

gulgulq - 15-02-2010, 14:46

carismax napisał/a:

Zresztą zobaczcie na zdjęcie w środku... przez poduszke pasażera przechodzi snop swiatła, widać że była wymieniana bo starsznie odstaje

niekoniecznie - w tych wersja poducha od pasażera tak dziwnie jest montowana - pokrywa wygląda jak nałożona na kokpit

Saqu - 15-02-2010, 15:26

1. Cari.. ehh zgaduje, że zdjęcia są "Sephia" ponieważ cari jest srebrna i każdy inny odcień, domalowanie itp byłoby widoczne, czyli tak jak by retusz, przód. eh. skoro o nią niby dbał to czemu olej co 20k a nie co 10k?
Jak koledzy wyżej odradzam ;)
2. Nie liczny model GDI bez klimy? :O przebieg coś nisko jak na auto od niemca
carismax napisał/a:
przez poduszke pasażera przechodzi snop swiatła,

wydaje mi się, że to prędzej jest odbłysk lampy od lusterka.
Szkoda, że silnik tak wąsko pokazany, alusy ma od Gala :D ogólnie wygląda na wartą zobaczenia

Rzeznik - 16-02-2010, 17:04

co do białego kolorku to niesamowicie podobają mi się białe Carismy :D jakieś zapędy z dzieciństwa kiedy to bawiłem się białym Lancerem Evo hehehe :D
Dlaczego uważacie, że w tej drugiej klapa jest źle spasowana? Maska faktycznie wydaje się bielsza, ale może to efekt polerki/zdjęcia? Czy w wersjach GDI w standardzie była klima?

Sorki, że tak truję, ale chcę się przygotować perfekcyjnie do zakupu pierwszego w życiu Mitsu no i jeszcze raz dzięki, że mi w tym pomagacie :D

Saqu - 16-02-2010, 17:41

Rzeznik napisał/a:
Czy w wersjach GDI w standardzie była klima?

A no była i jej nie było (w nielicznych modelach) jak ta w ogłoszeniu, chociaż łatwiej trafić z klimą niż bez niej wersje GDI :P

Siero19 - 17-02-2010, 00:51

zdecydowanie z tych dwuch wygrywa nr 2, jesli chodzi o kolor to bialy jest w porzadku nie brudzi sie tak jak mowia inni, na czarnym to dopiero widac, a jesli sie okaze ze nie ma klimy to bedzie doskonaly powod aby oposcic nawet z tysiaczka z ceny
Rzeznik - 19-02-2010, 21:39

oj z czarnym to ja mam hardcorowe życie :D żeby doprowadzić do porządku to kilka godzinek pucowania, ale efekt śliczny... Choć powiedziałem sobie-czarny nigdy więcej, bo niestety garażu nie mam :|

[ Dodano: 23-02-2010, 23:11 ]
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11593886

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11610761

a o tych co powiecie???