¦więtokrzyskie - Zaproszenie!!!
Anonymous - 11-03-2010, 22:12 Temat postu: Zaproszenie!!! Mam serdeczn± pro¶be do wszystkich Mitsumaniaków - organizuje w Maju festyn z okazji dni profilaktyki! pod nazw±- " Rola mężczuzny w rodzinie" 29 maja! w Bazie Zbożowej w Kielcach i nie wyobrażam sobie żeby was moi drodzy mitsumaniacy tu nie było ze swoimi Mi¶kami !!! Będzie kiełbaska z grilla, bigos, i inne jedzonko, skałka wspinaczkowa, będzie mozna postrzeklać z łuku:) i wiele atrakcji dla dzieci, młodzieży dorosłych i nawet seniorów! występy zespołów rockowych i innych, skatepark - także zapraszam na zlocik! mój numer kontaktowy: 606-114-528 Piotr/organizator (prosze o potwierdzenie czy dacie rade być - sam jestem mitsumaniakiem i nie wyobrażam sobie by was tu nie było!!!! prosze o pomoc a napewno sie zrewanżuje!!! ramzes008
koszmarek - 11-03-2010, 22:33
W czym potrzebujesz pomocy?
poza tym nie wiem czy to dobry dział dla Twojego tematu. Lepszy byłby o zlotach/spotach. Popro¶ moderatora o przesunięcie
mkm - 12-03-2010, 00:20
ramzes008, a rok temu organizowales "KOBIETA W RODZINIE - NADZIEJE I ZAGROŻENIA"?
drtymf - 12-03-2010, 10:55
No to trzeba będzie być o ile zdrowie i chęci ciężarnej żony pozwol±
cactooz - 13-03-2010, 14:05
Przyklejony.
Ja tam jestem za. Napisz jakiego rodzaju pomocy potrzeba zobaczymy co da się zrobić.
Anonymous - 14-03-2010, 15:53
tak zgadza sie w zeszłym roku brałem również udział - w tym jestem organizatorem zracji pracy w Pomocy społecznej ! pomoc jak± potrzebuje od was drodzy koledzy Mitsumaniacy to poprostu sama chęć i udział w Festynie a przy okazji możliwo¶ć spotkania się , zjedzenia kiełbaski , będ± występy muzyczne, dla dzieciaków wata cukrowa, pompowane trampoliny i zamki , będzie można postrzelać z łuku , skałka wspinaczkowa, straż pożarna na wysięgniku będzie zabierał± chętnych do nieba... i wiele wiele arakcji!!! a fajnie by było was widzieć i podziwiać nasze piękne misiaczki!!! czy jaki¶ inny powód jeszcze podać? dla którego poprostu tam trzeba być! ok pokazać chociażby że warto mieć pasje dla której chce sie żyć samochody i to jakie ! mi¶ki gór±!!! a nawet żeby dzieciaki które będ± zarazić nasz± pasj± i zamiłowaniem do trzech diamentów! zamiast stać w klatkach pić piwo i palić dzojnty niech zobacz± że można inaczej! a i sami faceci! zamiast żłopać gorzołe wol± pucować swe misiaki! zaprasza wszystkich wstęp wolny! żarcie i moc atrakcji!!! każdy znajdzie co¶ dla siebie na pewno!!! tak temat tegoroczny mężczyzna w rodzinie nadzieje i zagrożenia! zasłużyli¶cie na miano mężczyzn bez których ten
Festyn nie może się odbyć!!!
cactooz - 22-04-2010, 11:27
Można już obejrzeć harmonogram festynu:
MItsumaniaki, liczę na wasz± obecno¶ć!
[ Dodano: 07-05-2010, 19:21 ]
Możeby tak wstępnie listę chętnych?
1. cactooz
2. b00mba
3...
Krzys - 20-05-2010, 17:36
no cholercia bylbym,ale na wesele ide
drtymf - 20-05-2010, 20:26
Kurcze ja tez się pisałem a sam żonę musiałem na porodówkę zawieĽć i będzie chyba lipa z tego
cactooz - 25-05-2010, 21:00
Przypominam że termin tuż tuż!
29 maja - SOBOTA godzina 14:00 ul. Zbożowa 4
Wiktor - 25-05-2010, 22:58
bede
Anonymous - 26-05-2010, 00:39
bede i raczej nie sam.
|
|
|