Archiwum - 1,9 DID na celowniku
neon11 - 13-03-2010, 03:46 Temat postu: 1,9 DID na celowniku Witajcie,
Mam zamiar kupić Carismę w roczniku 2003r.
Wpadł mi w oko taki oto model:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C11044497.html
Po kontakcie telefonicznym ze sprzedawcą uzyskałem informację, że auto bezwypadkowe, sprowadzone.
Co o tym sądzicie? IMO cena podejrzanie atrakcyjna, a przebieg niski.
Proszę o opinie. Z góry dziękuję
gulgulq - 13-03-2010, 06:35
jakiś dziwny model
powinny być już światła przydymiane, brak chromów na wlotach i srebrny znaczek DI-D na tylnej klapie (jest srebrno-czerwony), no i oczywiście znaczki na tylnej klapie są w dziwnych miejscach
ramzeslew - 13-03-2010, 09:37
od 2002 roku lampy przednie był przydymiane także albo bajka o bezwypadkowości albo bajka o roczniku, sprawdź numer VIN, poza tym ogłoszenie wisi już jakiś czas, także biorąc pod uwagę cenę i rocznik to jakby było z nim wszystko ok to już ktoś dawno by go wziął, no i ta końcówka wydechu...
Saqu - 13-03-2010, 09:54
Te znaczki to jakaś masakra jest w tym modelu, przód nie pasuje do tego rocznika, nawet znaczek jest za wysoko przyklejony na masce, i wydaje mi się, że błotniki różnią się kolorystycznie od drzwi i to widze zz jednej i drugiej strony obojętnie jaki profil robienia fotki
misibiczi - 13-03-2010, 10:09
Brak listew bocznych na przednich błotnikach...
gulgulq - 13-03-2010, 10:18
no i jeszcze brak antenki
Andrew - 13-03-2010, 11:12
Gra nie warta świeczki, zdjęcia też nie wyraźne, ale wydaję mi się jak i reszcie przedmówców, że z tą bezwypadkowością to chyba mit. Sądząc właśnie po samych znaczkach, bo nie jest to raczej inwencja sprzedającego, że sobie tak poprzyklejał
robertdg - 13-03-2010, 14:44
Ślepy zauważyłby że to auto jest poskładane na "odwal sie", mianowicie chodzi o przód, zderzak całkowicie inny odcień lakieru posiada, o etykietkach/emblematach i lampach już koledzy pisali, tylny lewy błotnik takze mi sie wydaje ze mial inny odcien, tylny prawy takze wyglada na malowany, może i auto było bezwypadkowe, jednak mogłomiec liczne przygody parkingowe, dołki, gdzie icerpiały same elementy zewnetrzne, ponadto w przebieg tez nie chcialbym uwierzyc, ze wzgledu na brak zdjecia wnetrza od strony kierowcy i pasazera, zdjecia celowo zrobione przy slabej pogodzie. Cena adekwatna do stanu
mich0906 - 05-04-2010, 17:11
więc odradzam ja mam z 2003 i pełną opcje a to auto wogule sie różni od seryjnych
przednie lampy powinny być dymine takie ciemne
listwy na dzwiach i progach oraz lusterka są plastikowe i zapewniam koloru czarnego
a o znaczku di-d to nie wspomne szkoda że jeszcze wyzej tego nie zamontował hehe
polecam nie kupować tanie nie zawsze dobre, a po drugie jak koles spaprał takie proste detale to wyobraż sobie jak on jest zrobiony jeśli chodzi o blacharke
ramzeslew - 16-04-2010, 17:04
odnalazła się Carisma tylko, że już na części:D
http://moto.allegro.pl/it..._na_czesci.html
ciekawy to musiał być sprzęt;p
Anonymous - 16-04-2010, 20:03
taka luźna dygresja: jak chce się kupić coś taniego i dobrego to trzeba kupić dwie: 1-dobre a 2-tanie. Ot cała rzeczywista prawda. Pozdrawiam
|
|
|