To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - WYBÓR MODERATORA DOLNEGO ŚLĄSKA

Serek - 15-03-2010, 08:33
Temat postu: WYBÓR MODERATORA DOLNEGO ŚLĄSKA
Jak wspomniałem w innym temacie, chciałbym przekazać funkcję Moderatora naszego regionu innej osobie. Nie mam już czasu ani zapału do ogarnięcia obowiązków i nie chcę być przeszkodą dla rozwoju regionu.
Przede wszystkim proszę Was o wpisywanie nicka osoby, którą znacie i byłaby chętna zająć się tematem, a nie wpisywanie na tzw. "pałę" kogo popadnie.
O sprawach organizacyjnych napiszę osobie, która zdobędzie największą liczbę głosów.
Temat ten zakończę na początku przyszłego tygodnia.

P.S. Moja kandydatura:
1. drd1812

Anonymous - 15-03-2010, 08:44

Popieram drd1812 , pojawia się na wszystkich zlotach i spotach jest dyspozycyjny stanowczy i zaradny !!! Sorki ale nie widzę nikogo więcej na to stanowisko.
Gruby96 - 15-03-2010, 10:40

trawkins napisał/a:
Popieram drd1812 , pojawia się na wszystkich zlotach i spotach jest dyspozycyjny stanowczy i zaradny !!! Sorki ale nie widzę nikogo więcej na to stanowisko.

popieram drd1812 nic dodać nic ująć

mouseman - 15-03-2010, 20:23

drd1812
akbi - 15-03-2010, 20:39

proponuję zapytać najpierw drd1812 - czy jest zainteresowany objęciem funkcji
Anonymous - 15-03-2010, 20:49

ja mam dwóch kandydatów ;)
1. drd1812 uargunetowane pare postów wyżej :P
oraz
2. Juiceman osoba, która była i się sprawdziła na tym stanowisku, jest na każdym spocie, dalej zajmuje się np. kartami i wizytówkami :)

drd1812 - 15-03-2010, 21:25

akbi napisał/a:
proponuję zapytać najpierw drd1812 - czy jest zainteresowany objęciem funkcji

Już odpowiadam - widziałem wątek rano, ale nie odzywałem się bo musiałem sobie przemyśleć obowiązki związane z byciem MODeratorem.

Jak zapewne niektórzy zauważyli jestem stanowczy i szorstki czasem, choć nie pozbawiony humoru :) Nie wszystkim może się to spodobać, ale bez zbytniej pruderii napiszę że chętnie, jeśli Dolnoślązacy tak zdecydują, podejmę się się bycia MODem regionalnym.

Serek - 16-03-2010, 08:43

Deo napisał/a:
ja mam dwóch kandydatów ;)
1. drd1812 uargunetowane pare postów wyżej :P
oraz
2. Juiceman osoba, która była i się sprawdziła na tym stanowisku, jest na każdym spocie, dalej zajmuje się np. kartami i wizytówkami :)

Przemyśl jeszcze raz propozycję nr 2. Juiceman był modem i przestał nim być...

Serek - 16-03-2010, 08:57

Dobrze, nie wtrącam się już :P

P.S. Proszę wszystkich o frekwencję, wybieracie drugiego Moda Dolnego Śląska :!:

KaWu - 16-03-2010, 11:07

drd1812 napisał/a:
bez zbytniej pruderii napiszę że chętnie

W takim razie mi też Radek jak najbardziej pasuje na Moderatora :!:

2Fast4U - 16-03-2010, 11:35

A ja chciałam zapytać czy na początku przyszłego tygodnia Serek ogłosi swojego następcę po ilości postów z poparciem kandydata, czy będzie jakaś ankieta ?? :roll:
Serek - 16-03-2010, 11:56

Czy ankieta jest elementem obowiązkowym naszego regionu ? :D
Nie, nie zamierzam umieszczać nowego tematu ani ankiety. Tutaj piszecie o waszych kandydatach.

Anonymous - 16-03-2010, 11:59

Witam!
Ja swoim głosem chciałbym wesprzeć Juiceman'a. Jeśli muszę to uzasadniać: sprawdził się on już jako MOD.

Pozdrawiam,
Tanpit.

2Fast4U - 16-03-2010, 12:21

Ja też swój głosik przekazuję Juiceman'owi.

Uzasadnienie:
1. Siedzi już tu trochę chłopak na forum i zna reguły jego działania ;)
2. Otwarty, nie tylko na ludzi, ale także na wszelkie propozycje i pomysły dotyczące działań na forum i poza nim zw. z MitsuManiakami.
3. Zawsze chętny do pomocy :)
4. Zorganizowany: jak mówi, że załatwi, będzie, pomoże to tak jest (ja się na nim nie zawiodłam)
5. Jest zawsze tam, gdzie MitsuManiacy i gdzie dzieje sie coś wokół Mitsubishi.
6. Ma poczucie humoru :D
7. Tak jak napisał
Tanpit napisał/a:
sprawdził się on już jako MOD
.
Radowan - 16-03-2010, 13:56

Ja nie mam do zarzucenia nic obu kandydatom i jak dla mnie mogą być obaj.
Ale jakbym miał wybierać, to Juice'a.
Znam go po prostu na tyle, że mogę podejrzewać, że się chłopina sprawdzi.
Z rozmowy z nim wynika też, że ma do forum i serce i chęci a do tego pomysły jak to usprawnić.

Tak więc mimo poczucia dyskomfortu... Przemek :)