Chcę kupić EVO! - chcę kupić Evo
LEWY - 30-03-2010, 22:57 Temat postu: chcę kupić Evo Witam,
mój kumpel napalił się na zakup jakiejś zabawki, nie ma to być samochód na co dzień.
Werdykt padł na evo 4-5 te najbardziej przypadły mu do gustu i tu pytanie bo te co są na allegro nie wchodzą w grę.
Chodzi o egzemplarz bezwypadkowy (pewnie nierealne ) jakoś tak ustaliliśmy że lepiej włożyć kasę w silnik, napędy, skrzynie itp
no bo budy z ćwiartka, już tak łatwo nie wymienię .
Więc jeżeli mogę to poproszę o jakieś sugestie, porady, bądź namiary.
evjann - 02-05-2010, 11:35
taniej będzie kupić nową X
Rafal_Szczecin - 02-05-2010, 13:11
nie wiem czy wiesz,ale przeciez evo 4 i 5 to TYLKO I WYLACZNIE LHD czyli jezeli widzisz 4 czy tez 5 "europejczyka" to jest to tylko swap,
evjann - 04-05-2010, 12:41
Rafal_Szczecin napisał/a: | nie wiem czy wiesz,ale przeciez evo 4 i 5 to TYLKO I WYLACZNIE LHD czyli jezeli widzisz 4 czy tez 5 "europejczyka" to jest to tylko swap, |
chyba chodziło Ci o RHD
a 5 były LHD
edwin - 06-05-2010, 15:02
na allegro był ostatnio czarny evo ale viii czu ix ale w stanie idealnym a nie lepiej coś innego jest na allegro zarąbisty dodge ram srt10 silnik 505 koni to szybka terenówka i cena nie większa od evo a szpan maaaaaax
banzajek - 09-05-2010, 18:59
Rafal_Szczecin napisał/a: | nie wiem czy wiesz,ale przeciez evo 4 i 5 to TYLKO I WYLACZNIE LHD czyli jezeli widzisz 4 czy tez 5 "europejczyka" to jest to tylko swap, | mylisz się, rajdówki wychodziły z cywilizowaną kierownicą ;D
[ Dodano: 09-05-2010, 19:04 ]
edwin napisał/a: | na allegro był ostatnio czarny evo ale viii czu ix ale w stanie idealnym a nie lepiej coś innego jest na allegro zarąbisty dodge ram srt10 silnik 505 koni to szybka terenówka i cena nie większa od evo a szpan maaaaaax | Jeśli ktoś kupuje Evo dla szpanu to niech sobie odpuści. Dodge RAM SRT10 może i jest mocnym autem,ale spełnia amerykańską zasadę"No braking, no handling , just making big noise". Co mi po 500 koniach ktore mozna uzyc tylko na prostej. Jakkolwiek zobaczylem ze drugim Twoim autem jest Omega i chyba zrozumiałem skad rozumowanie kategoriami szpanu.
Wracajac do tematu ciezko ocenic auto na odleglosc wiec nie wiem po czym wnosisz ze stan idealny?
zapraszam na forum evo.org.pl , tam w dziale "zna ktoś może to auto" chętnie pomożemy znaleźć dobry egzemplarz.
macia - 14-05-2010, 16:30
Pany, a co powiecie na takie cuś: http://www.allegro.pl/sho...item=1021306729
Ile warty może byc taki ósemaczek? Zupełnie nie mam rozeznania w cenach więc może dacie jakiś punkt odniesienia...
KUNA - 16-05-2010, 13:50
No bardzo dziękuję to ja myślałem nad evo
i coraz częściej mam okazje zobaczyć ze kupno takie samochodu w stanie jakimkolwiek lepszym od szrotu,
to połączenie szczęścia szczęścia i jeszcze raz fartu,
tym nie mniej dziękuje za odp.
Jak tylko trafi się coś do oceny chętnie jeszcze raz skorzystam z Waszej pomocy.
Pozdrawiam
Siero19 - 16-05-2010, 21:20
U mnie w firmie kiedyś był na sprzedaż M. EVO 8 z 2005 r. za 50.000 pln netto, niestety nie był w idealnym stanie tu i uwdzie mial zderzenia, a do tego uszkodzony dyferencjal, wiec 60.000 pln za sprawny po lekkim zderzeniu warto dac, nie bitych podobno nie ma na sprzedaz.
|
|
|