To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Prostowanie felg aluminiowych ..gdzie?

Anonymous - 31-03-2010, 20:06
Temat postu: Prostowanie felg aluminiowych ..gdzie?
Witajcie gdzie w szczecinie a najlepiej w mierzynie wyprostować aluski tanio i szybko . zakładałem opony dzisiaj i okazało się że dwie felgi są do prostowania.muszę to zrobić w jeden dzień tzn wstawiam rano do warsztatu po południu odbieram . Polećcie jakiś zakład proszę.

[ Dodano: 31-03-2010, 20:11 ]
OK temat do usunięcia proszę.

trzy tematy niżej znalazłem odpowiedź.
:oops:

Makos - 31-03-2010, 20:28

Zapytaj Łukasza (wookash83), on swoje teraz oddawał do prostowania, może coś poleci albo powie gdzie nie oddawać :mrgreen:
Anonymous - 31-03-2010, 22:25

Dzieki Makos. Ale już nie mam czasu na pytania pojadę tam gdzie Rafał w mierzynie. Muszę koniecznie jutro zrobić bo w piątek po pracy mam wyjazd do rodziny na święta.Gwałtu rety.
Pozdrowionka

Rafal_Szczecin - 31-03-2010, 23:27

tam gdzie ja pisalem, rzucili mi nawet 2 miesiecznym terminem wiec oddalem w inne miejsce ,za prostowanie 4 allu 460pln :? ale fakt faktem, ze dwie naprawde mocno skrzywione
Anonymous - 01-04-2010, 18:00

Rafi tam gdzie ty mówiłeś mieli termin dopiero na tydzień po świętach, więc pojechałem na ten plac gdzie kiedyś xsedos miał miejsce tam z tyłu placu gość mi zrobił od ręki tzn zostawiłem o 9 auto (felgi oczywiście na ośkach) i o 12 dzwonił abym odebrał za 2 fele 160 zł brutto ja sobie odliczę vat więc mnie to wyjdzie ok 62 zł / szt . jak bym miał felgę bez opony było by jeszcze taniej. reszta firm w tym htl zawalona robotą odsyłają z kwitkiem na po świętach ...
wookash83 - 01-04-2010, 19:24

ja tez na mierzynie dalem ale przez kumpla ktory zebral 5 kompletow i faktycznie sie umawial z miesiecznym wyprzedzeniem bo taka kolejka byla..jutro je zakladam, za wszysko 400zl..
XAWIERD - 09-09-2011, 21:30

26 Kwietnia odział STODOLY w lewo za Carmanem .Zostawiasz tam oni je gdzieś wiozą i prostują mi za piętnastkę alu mocno zgiętą powiedzieli 50ZL.