Archiwum - [Cari 1.6] Prośba oocenę!!!!
Kiwi - 10-04-2010, 20:01 Temat postu: [Cari 1.6] Prośba oocenę!!!! Witam!!!
Proszę Was o ocenę tej sztuki:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12182846
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Mario - 11-04-2010, 12:43
Przedni zderzak wydaję się być innej barwy niż reszta.
Kiwi - 11-04-2010, 16:45
Oglądałem ten samochodzik i fakt ten zderzak jest ciemniejszy, ale czy był uszkodzony tylko zderzak to nie wiem. Trzeba by miernikiem sprawdzić. Świeciła się kontrolka wycieraczki tylnej (chyba) i trzeszczała chyba tylna półka. Silniczek bez wycieków, chodził równiutko na biegu jałowym. Na co zwrócić szczególną jeszcze uwagę??
Pozdrawiam
Centosz - 11-04-2010, 17:16
Ta kontrolka to nie wycieraczka, tylko poziom płynu do spryskiwaczy.Jak sie zapala tz. że trzeba dolać. Sam sie ostatnio zdziwiłem jak sie zapaliła że mam takie cudo.
zbycho77 - 11-04-2010, 19:55
Moim zdaniem maska nie zbyt ładnie leży na błotnikach, chociaż od przodu (nad reflektorami wygląda OK). Zderzak przedni - kiepsko pomalowany. Wniosek - przód był robiony. Nie wiem, czy to wina ujęcia itp. ale tylna klapa jakoś też moim zdaniem nie równo leży, ale jak mówię, to może być kwestia kąta robienia zdjęcia - zwróć uwagę na zdjęciu od tyłu że po lewej stronie szczeliny są większe, a po prawej bardzo małe - do sprawdzenia. No i szkoda, że nie pokazał fotek silnika, ale skoro mówisz, że bez wycieków, a zakładam, że nie myty to pewnie OK. Generalnie warto ją obejrzeć, tylko koniecznie pojedź na jakąś stację diagnostyczną niech Ci sprawdzą, nie żałuj tych 50-70zł. Pzdr.
|
|
|