Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - jaką kupić nawigacje
tadziugdy - 12-04-2010, 13:26 Temat postu: jaką kupić nawigacje mam zamiar kupic sobie nawigacje ale nie wiem jaką może macie jakis pomysł coś poradzicie >Ja myślałem o goclover 5066 full z europą.
seki - 12-04-2010, 19:56
Jaką konkretnie tego ci nie powiem, jednak polecam najnowszą Automapę. Jest naprawdę dobra, elegancko prowadzi i za granicą całkiem fajnie się sprawdza. Do tego trochę bajerów typu 3D i jest naprawdę dobrze.
Lipa - 26-04-2010, 12:14
Do czego ma głównie służyć nawigacja? potrzebujesz ją do jazdy po kraju, czy po Europie, jeśli tak to jaka część??
Najlepsza nawigacja wg mnie to Becker, ale oryginały są drogie, podróbki ciężkie do zdobycia, na Polskę i europę zachodnią polecam Auto mapę, a na południową jakiegoś Tom-Toma, Igo sobie daruj i inne pseuda raczej też
fj_mike - 26-04-2010, 22:07
Jeśli używasz nawigacji sporadycznie to warto zastanowić się nad nawigacją w telefonie. Nokia oferuje całkowicie darmową nawigację. Używam takiej i działa rewelacyjnie. Wadą jest mała i nie dotykowy ekran.
Jeśli będziesz używał dużo i jest ci niezbędną to kupuj jakiś z wyższej półki. Jak nie zainwestujesz to będzie cię doprowadzała do szału tempem działania.
Przy moich potrzebach szkoda mi wydać pieniądze na nawigację.
tadziugdy - 05-05-2010, 13:30
potrzebuje nawigacji na teren polski no i full europa
futro68 - 05-05-2010, 19:55
Tadziu chłopie zamiast miesiąc czekać kup Automapę na Europę i zapomnisz o kłopotach. Urządzenie ma mniejsze znaczenie, ja mam najtańszą nawigację z Biedronki "Navia" ale działa bardzo dobrze w kraju i za granicą.
|
|
|