To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chce kupić VR4 - Tanie VR-4 z Japonii

zuku3210 - 14-04-2010, 00:07
Temat postu: Tanie VR-4 z Japonii
Jako że zacząłem się interesować tym samochodem chciałbym się dowiedzieć w tym poście jak wyglądają realia cenowe w Japonii, jako że nie byłem tam nie potrafię określić realności ceny za dane auto na tamtejszym rynku. Z tego co się zorientowałem kolego PLPynton jesteś w temacie chyba najgłębiej może Ty jak i inni pomożecie określić czy VR-4 w skórze i AT trochę porysowane z 1997r (wiem że prelift) ale i tak wyglądające jak milion dolarów za cenę $1.087 to realna wartość takiego samochodu na tamtejszym rynku czy raczej to trup i powiedzmy poniżej $2.000 nie ma co się rozglądać? Oto przykład ---> http://www.tradecarview.c...galant/3372367/ analogicznie sprawa ma się do poliftowych na przykład taka sztuka rocznik 1999 bez widocznych uszkodzeń w AT cena z FOB $2.200 to realna cena czy to także trup i polifta niżej niż na przykład $3.000 nie ma sensu brac?? Przykład ---> http://www.tradecarview.c...galant/3310728/ Rozumiem że zmiennych jak przebieg, wyposażenie, wersja jest dziesiątki ale proszę o naświetlenie sprawy co do realnych cen. Pozdrawiam i proszę Was o pomoc w tym jak i innych tematach :roll:
Hubeeert - 14-04-2010, 06:45

zuku3210 napisał/a:
PLPynton
Został zbanowany za działalność komercyjną na Forum i nie odpowie.
zuku3210 - 15-04-2010, 01:05

Hubeeert napisał/a:
Został zbanowany za działalność komercyjną na Forum i nie odpowie.
ok nie będę dyskutował na ten temat bo jeżeli tak się stało to były powody aczkolwiek uważam(może się mylę) że osoba ta miała znaczną wiedzę jak i kontakty a także dostępność części i możliwości ich importu. Co do mojego pytania wyżej, to dla mnie ważne, czuje się ktoś na siłach aby odpowiedzieć??
tommyc1 - 29-04-2010, 14:35

A w "razie czego" znajdę na forum namiar na PLPynton? Wciąż mam nadzieję, że kiedyś będę go mógł o pomoc poprosić...
swinks_UK - 29-04-2010, 17:02

tommyc1 i zuku3210, forum to nie słup ogłoszeniowy z namiarami. Od tego jest PW i zapytania do admina, mod, czy kogo tam.
Temat zamykam. Jak zainteresowani jesteście dalej to proszę założyć nowy temat bez OT.