To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - salon motoryzacyjny w Lipsku

Anonymous - 18-04-2010, 20:49
Temat postu: salon motoryzacyjny w Lipsku
w zeszły poniedziałek miałem zaszczyt odwiedzic targi motoryzacyjne w LIPSKU, z duża uwaga wypatrywałem MITSUBISHI lecz sie zawiodłem :( żadnegego egzemplarza. Liczyłem na autladera, lancera , pajero itd... dlaczego??? czy sprzedają ich tyle, ze nie potrzebuja ich reklamowac czy zbrakło kasy na reklame??? 4007 byłl, cytryna tez...a outlander :( mogłem odbyc jazde off road autami podobnej klasy lecz ja liczyłem na autlandera :cry:
Wazzi - 18-04-2010, 21:10

Najlepsze jest to ze Mitsubishi reklamowalo sie ze bedzie ;/ Swoja droga bylem bardzo zaskoczony mozliwosciami offroadowymi Yeti
rezon - 18-04-2010, 21:12

Wazzi napisał/a:
Swoja droga bylem bardzo zaskoczony mozliwosciami offroadowymi Yeti
ja jak już pisałem też - i to bardzo pozytywnie.
Anonymous - 18-04-2010, 21:47

jezdziłem subaru forestr i BMW X6 i powiem ze dla mnie te auta w off road nie spełniły moich oczekiwań. Szkoda ze nie mogłem potestowac tam outlandera..ale jazda land roverem discowery 4 to bajka..... ten bedzie nastepny w moim posiadaniu.
Wazzi - 19-04-2010, 11:44

Normalnie wszedlees na Land Rovera czy potrzebowales zaproszenie? Ja nawet nei zagladalem, bo stwierdzilem ze skoro na stoisko byl problem z wejsciem to na tor tez.
Anonymous - 19-04-2010, 13:47

wystarczyło iść do tego domku wypełnić papiery. Dostałem to auto na 30 minut bez żadnych ograniczeń. Wbili mi w nawigacje drogę powrotna i mogłem jechać gdzie tylko chciałem. ok. 1 km znalazłem dość sporą polane z pagórkami i tam przetestowałem tego potwora. Ale to była jazda... ogólne wrażenie super.