To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - Sukienka na wesele.

Jassmina - 19-04-2010, 10:32
Temat postu: Sukienka na wesele.
Dziewczynki pomocy!
W czerwcu wesele w rodzinie i trzeba założyć sukienkę. Losowaliśmy z Traworem i wypadło na mnie, więc proszę o pomoc!!!!
Jakie w tym roku modne? jakie kroje, kolory, dodatki?
Jestem totalnym leszczem jeżeli chodzi o tego typu kreacje , więc pomóżta babeczki!

sieegurd - 19-04-2010, 10:44
Temat postu: Re: Sukienka na wesele.
Jassmina napisał/a:
Losowaliśmy z Traworem i wypadło na mnie, więc proszę o pomoc!!!!

Buahahahahaha :) Jass prawie ze stołka spadłem :P To Ty tak lubisz Trewora w babskich fatałaszkach? :P

Jassmina - 19-04-2010, 10:49

Sieeg ja tu nie o moich skłonnościach, ino o kiecce na wesele piszę i na pomoc kobiecą liczę... :P
Nikka - 19-04-2010, 11:33

Fszęzie bombki ! wczoraj taaaaaaaaaaaką różiową jak zobaczyłam do tego kobitka dośc krągła i wysoka żę wyglądała wprost BOMBOWO ! hrhheehhehee
Jassmina - 19-04-2010, 11:40

Bym w tej bombce jak chupa chups wyglądała... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nikka - 19-04-2010, 11:48

No więc tak poważnie całkiem Jaśka najważniejsze by kiecka:

po primo: była wygodna!!!

Ja np nie preferuję zbyt dopasowanych co by jakieś pyszne żarełko tudzież napoje weselne zdało się pochłonąć....
na harce weselne czyli w opcji dla roztańczonych niezbyt krótka coby pośladami nie oślepiać, ale długa tysz nie coby między kończynami się zbytnio nie plątała. No i koniecznie na ramiączkach lub z rękawem jeśli istnieje obawa o zsuwanie z biustu przy większych piruetach.
Bo najpiękniej i tak będzie (przynajmniej powinna) wyglądać Panna Młoda a WY (czyt.goście) świetnie się bawić :D

Mała czarna zawsze modna ! :) A że w tym sezonie modny chabrowy to może coś zdołasz wyszarpnąc w innym odcieniu :)

Manuela - 19-04-2010, 15:17

Polecam zanurkowanie w gazetki typu Hot Moda & Shopping i Avanti - można się zainspirować, podpatrzeć jakiś pomysł i od razu znać cenę, zamiast ganiać po sklepach z wywalonym ozorem ;) Jak nie mam czasu ( a i nie przepadam za łindołszopingowaniem ;) ) zawsze się czymś takim podpieram.
Anonymous - 19-04-2010, 20:23

Kreacja musi być taka:
-musi pokazywać nogi
- plecy
- troche biustu

............. a najlepiej jak jej nie ma :mrgreen:

sieegurd - 19-04-2010, 21:52

dm17 napisał/a:
............. a najlepiej jak jej nie ma :mrgreen:

O śmiem się nie zgodzić :) Zawsze lepiej popracować wyobraźnią, niż mieć wszystko odkryte :P

Jassmina - 20-04-2010, 09:06

O z tym Avanti zacny pomysł!
Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś w granicach moich miesięcznych zarobków :?

Efa! - 20-04-2010, 11:30

Jass, uważaj na welon. Im dłuższy, tym gorzej - głowa boli i ciągnie do tyłu :)
Jassmina - 20-04-2010, 11:36

Efa! napisał/a:
Jass, uważaj na welon. Im dłuższy, tym gorzej - głowa boli i ciągnie do tyłu :)

Efcia Kruszynko :) ja już dawno po zaślubinach :)
Nie o ślubną sukienkę chodzi, tylko o taką do tany tany na weselichu ;)

spiryt - 20-04-2010, 20:53

ja tam wesel unikam od urodzenia i to skutecznie jak na razie.Mysle ze wygodna...ale Ty ładna i zgrabna jestes to trzeba sie pokazac.Poszukaj na allegro bo jest duzo takich co po 1-2 zalozeniach sprzedaja sukienki bo nie wypada 2 razy w tej samej...i to rewelka za grosze!
Jassmina - 20-04-2010, 21:02

spiryt napisał/a:
ale Ty ładna i zgrabna jestes

Kocham Cię! :love7:

A kieckę taką wyczaiłam na allegro:

http://www.allegro.pl/ite...ancja_2009.html

Tylko trzeba będzie jakąś wstążkę przyczepić w celu wiązania jej na karku, co by mi nic podczas tańcowania nie wypadło z gorsetu i pod stół się nie potoczyło...

Ujdzie?

Nikka - 20-04-2010, 21:16

Jass, nie uwierzysz, ale miałam ci wkleić takiego obrazka tylko natknęłam się na białą a podobno nie wypada pannie młodej konkurencji robić.. i tak się tylko zastanawiam czy nie za bardzo nogi sobie nią przykrócisz...