Forum Dla Pań - Sukienka na wesele.
Jassmina - 19-04-2010, 10:32 Temat postu: Sukienka na wesele. Dziewczynki pomocy!
W czerwcu wesele w rodzinie i trzeba założyć sukienkę. Losowaliśmy z Traworem i wypadło na mnie, więc proszę o pomoc!!!!
Jakie w tym roku modne? jakie kroje, kolory, dodatki?
Jestem totalnym leszczem jeżeli chodzi o tego typu kreacje , więc pomóżta babeczki!
sieegurd - 19-04-2010, 10:44 Temat postu: Re: Sukienka na wesele.
Jassmina napisał/a: | Losowaliśmy z Traworem i wypadło na mnie, więc proszę o pomoc!!!!
|
Buahahahahaha Jass prawie ze stołka spadłem To Ty tak lubisz Trewora w babskich fatałaszkach?
Jassmina - 19-04-2010, 10:49
Sieeg ja tu nie o moich skłonnościach, ino o kiecce na wesele piszę i na pomoc kobiecą liczę...
Nikka - 19-04-2010, 11:33
Fszęzie bombki ! wczoraj taaaaaaaaaaaką różiową jak zobaczyłam do tego kobitka dośc krągła i wysoka żę wyglądała wprost BOMBOWO ! hrhheehhehee
Jassmina - 19-04-2010, 11:40
Bym w tej bombce jak chupa chups wyglądała...
Nikka - 19-04-2010, 11:48
No więc tak poważnie całkiem Jaśka najważniejsze by kiecka:
po primo: była wygodna!!!
Ja np nie preferuję zbyt dopasowanych co by jakieś pyszne żarełko tudzież napoje weselne zdało się pochłonąć....
na harce weselne czyli w opcji dla roztańczonych niezbyt krótka coby pośladami nie oślepiać, ale długa tysz nie coby między kończynami się zbytnio nie plątała. No i koniecznie na ramiączkach lub z rękawem jeśli istnieje obawa o zsuwanie z biustu przy większych piruetach.
Bo najpiękniej i tak będzie (przynajmniej powinna) wyglądać Panna Młoda a WY (czyt.goście) świetnie się bawić
Mała czarna zawsze modna ! A że w tym sezonie modny chabrowy to może coś zdołasz wyszarpnąc w innym odcieniu
Manuela - 19-04-2010, 15:17
Polecam zanurkowanie w gazetki typu Hot Moda & Shopping i Avanti - można się zainspirować, podpatrzeć jakiś pomysł i od razu znać cenę, zamiast ganiać po sklepach z wywalonym ozorem Jak nie mam czasu ( a i nie przepadam za łindołszopingowaniem ) zawsze się czymś takim podpieram.
Anonymous - 19-04-2010, 20:23
Kreacja musi być taka:
-musi pokazywać nogi
- plecy
- troche biustu
............. a najlepiej jak jej nie ma
sieegurd - 19-04-2010, 21:52
dm17 napisał/a: | ............. a najlepiej jak jej nie ma |
O śmiem się nie zgodzić Zawsze lepiej popracować wyobraźnią, niż mieć wszystko odkryte
Jassmina - 20-04-2010, 09:06
O z tym Avanti zacny pomysł!
Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś w granicach moich miesięcznych zarobków
Efa! - 20-04-2010, 11:30
Jass, uważaj na welon. Im dłuższy, tym gorzej - głowa boli i ciągnie do tyłu
Jassmina - 20-04-2010, 11:36
Efa! napisał/a: | Jass, uważaj na welon. Im dłuższy, tym gorzej - głowa boli i ciągnie do tyłu |
Efcia Kruszynko ja już dawno po zaślubinach
Nie o ślubną sukienkę chodzi, tylko o taką do tany tany na weselichu
spiryt - 20-04-2010, 20:53
ja tam wesel unikam od urodzenia i to skutecznie jak na razie.Mysle ze wygodna...ale Ty ładna i zgrabna jestes to trzeba sie pokazac.Poszukaj na allegro bo jest duzo takich co po 1-2 zalozeniach sprzedaja sukienki bo nie wypada 2 razy w tej samej...i to rewelka za grosze!
Jassmina - 20-04-2010, 21:02
spiryt napisał/a: | ale Ty ładna i zgrabna jestes |
Kocham Cię!
A kieckę taką wyczaiłam na allegro:
http://www.allegro.pl/ite...ancja_2009.html
Tylko trzeba będzie jakąś wstążkę przyczepić w celu wiązania jej na karku, co by mi nic podczas tańcowania nie wypadło z gorsetu i pod stół się nie potoczyło...
Ujdzie?
Nikka - 20-04-2010, 21:16
Jass, nie uwierzysz, ale miałam ci wkleić takiego obrazka tylko natknęłam się na białą a podobno nie wypada pannie młodej konkurencji robić.. i tak się tylko zastanawiam czy nie za bardzo nogi sobie nią przykrócisz...
|
|
|