Sport - Inne - Jakie sporty uprawiają Mitsumaniaki
tomusn - 29-09-2006, 12:20 Temat postu: Jakie sporty uprawiają Mitsumaniaki Jak wiemy mecz na zlocie nam nie wyszedł (pogoda).
A jakie inne sporty uprawiają Mitsumaniaki. Można wybrać do 3 możliwości.
ja: co środa - koszykówka (3 razy do 50pkt), basen dwa razy w miesiącu (bo dojazd 30km) a i tak czasem wychodzi raz. Poza tym się zbieram do biegania, ale jakoś do mnie ten asfalt nie przemawia, a do lasu daleko.
post 999
akbi - 29-09-2006, 12:36
W sierpniu z Aśką kupiliśmy rowery, zrobiliśmy w tydzień jakieś 150km i się okazało że wyprowadzamy się wreszcie z Opola, tak więc póki co za dużo nie jeździmy - zwłaszcza ja
Pozatym ostatnio kumpel wyciągnął mnie na snookera, nawet z nim wygrałem parę razy co uznałem za sukces, gdyż grałem po ... 13 latach przerwy
stanik - 29-09-2006, 12:56
a ja... hmy, kiedys duzo na rowerze, od dwoch lat roweru prawie nie dotknalem z racji braku czasu i z tego ze zebym sie na nim zmeczyl to musialem strasznie dlugo jezdzic W zwiazku z tym w ostatnie wakacje zebralem sie w sobie i zaczalem biegac dosc intensywnie (co drugi lub trzeci dzien) i w efekcie na poczatku wrzesnia wzialem udzial w biegach przelajowych na dystansie 11600 metrow. O wynik nie pytajcie ale ostatni nie bylem Niestety z moją masą to ja mogę co najwyżej walczyć o dobiegnięcie a nie o wyniki. W każdym razie na biegu miałem jeden z gorszych czasów na tym dystansie Nastąpił chyba efekt przetrenowania.
Na basenik zaczynam chodzic raz w tygodniu od najblizszego poniedzialku, na silownie chodzilem caly poprzedni sezon zimowy i planuje teraz raz w tygodniu chodzic (czyli raz basen, raz silownia) a najbardziej to chcialbym wrocic do treningow sportow walki. Trenowalem kiedyś Karate Shidokan a potem Krav Mage ale z racji braku czasu musiałem zawiesić ta działalność, ale szczególnie kravka baaaardzo mi odpowiadała
A i jeszcze całą zimę chodziłem na Salse, a taniec to podobno też jakis sport
Pozdrawiam
Anonymous - 29-09-2006, 13:20
Prosze dodac do ankiety nurkowanie... to tez sport. Ja jestem nurkiem.
Student - 29-09-2006, 13:40
Brydż , ale tro już przeszłość obecnie basen i rower, koszenie ogrodu
harpagan - 29-09-2006, 13:53
Przez 5 lat smigalem regularnie na capoeire a teraz z roznych powodow 3x w tyg silka + 2x basen no i dorzucam do tego rowerek, ale rowerek tylko turystycznie
roch_27 - 29-09-2006, 14:55
A co rozumiesz pod pojęciem ćwiczenia siłowe
Podnoszenie browarów ? ---> jak tak to od czasu do czasu dźwigam zimnego browarka
ps. sorki, ale nie mogłem sie powstrzymać
Anonymous - 29-09-2006, 15:58
Kiedyś grałem w tenisa stołowego i w siatkówkę ale po operacji serca już zapomniałem jak to jest ;/.
no chyba, że wędkarstwo to też jakiś sport - to w prawie każdą niedzielę śmigam na łudeczkę z kijem
Anonymous - 29-09-2006, 16:53
silownia rulez
Robson86 - 29-09-2006, 17:45
a zimką narciarstwo
Anonymous - 28-10-2006, 10:32
Raz w tygodniu "lekki" motocross - 100-200km po pobliskich lasach i polach
Pozatym staram się regularnie chodzić na siłownię (ale coś mi to ostatnio nie wychodzi z braku czasu), w ciągu miesiąca odwiedzam też co najmniej raz basen.
akbi - 28-10-2006, 11:54
Mnie ostatnio kumpel parę razy wyciągnął na .... snookera
Anonymous - 02-11-2006, 15:12
piłka kopana a potem sporty siłowe przy stole
McDoune - 03-11-2006, 00:27
Ja żeglarstwo Moich koronnych dyscyplin (brydż, szachy, maraton piwny ) nie ma
tomusn - 03-11-2006, 07:18
McDoune napisał/a: | Ja żeglarstwo Moich koronnych dyscyplin (brydż, szachy, maraton piwny ) nie ma | bo ankietę mogłem zrobić, ale dodać już nie mogę, bo to może moderator, jeśli ktoś umie, proszę dodać
|
|
|