To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer w trakcie Mistrzostw Świata

Marcin-Krak - 10-05-2010, 17:41
Temat postu: Typer w trakcie Mistrzostw Świata
1. Zasadnicze pytanie - czy Igi podejmuje się liczenia punktów? Jak nie On, to kto? Ja się nie piszę na liczenie punktów ;)
2. Mogę przygotowywać zestawy jak do tej pory i ewentualnie starać się ustalić zasady i pomagać w reszcie prowadzenia całego interesu Igiemu
3. Jeśli okaże się, że będzie zainteresowania - ruszymy z zapisami - na razie ankieta na 7 dni aby mieć jakieś rozeznanie.
4. Jakby to miało wyglądać? O ile tylko będzie ktoś do liczenia punktów :wink: - to coś podobnego byłoby do tego, jak w trakcie Mistrzostw Europy - trzeba by na spokojnie zobaczyć jak wygląda terminarz. Przynajmniej w fazie grupowej zestawy byłyby przygotowywane z wyprzedzeniem - a potem, tak żeby się dało :mrgreen: .
Zasady Typera ME

Morfi - 10-05-2010, 19:32

Ja oczywiście gram :)
Zatoichii - 10-05-2010, 19:35

Ja oczywiście też gram :)
sieegurd - 10-05-2010, 20:31

I ja oczywiście też gram :D
Marcin-Krak - 10-05-2010, 23:30

Chodzą plotki, że Igi się zgodził :wink:
Więc w sumie pozostaje poczekać na wyniki ankiety - ale chyba wiadomo jakie one będą ;)
W tym czasie coś pomyślę co i jak i ruszymy z zapisami, bo w sumie miesiąc został :mrgreen:

igi - 11-05-2010, 07:49

Skoro Marcin mówi że się zgodziłem to tak musi być :D

Marcin ja będę liczył ale cała reszta - zestawy i zasady (liczenie punktów tzn punktacja pozostaje bez zmian) należy do Ciebie.

Nie wiem jak u mnie z urlopem czy nie będę szedł w pierwszej połowie lipca na urlop ale powinienem dać radę :)

krzypolo - 11-05-2010, 09:41

ja budu igrat
siwek - 11-05-2010, 18:37

Ja również piszę się na granie :mrgreen:

i myślę że cała Wielka Triada będzie grała

Marcin-Krak - 11-05-2010, 18:53

siwek napisał/a:
i myślę że cała Wielka Triada będzie grała

Ale to będzie indywidualna zabawa :P
Im więcej tym lepiej ;)
Dodatkowo jak już coś się wymyśli konkretniejszego - to myślę, że pójdzie masówka do wszystkich Forumowiczów. W końcu to będzie zabawa tylko na miesiąc :wink: Tylko jakie tempo będzie :twisted:

siwek - 11-05-2010, 18:59

Marcin-Krak napisał/a:
Ale to będzie indywidualna zabawa
ha ha pewnie że wiem że to indywidualka ale zawsze to 3 osoby więcej

Marcin-Krak napisał/a:
to myślę, że pójdzie masówka do wszystkich Forumowiczów. W końcu to będzie zabawa tylko na miesiąc
Myślę że może się udać tym bardziej że sporo osób będzie śledziło na bieżąco Mistrzostwa więc się może skuszą na zabawę
akbi - 11-05-2010, 22:38

gramy gramy chłopaki ... z góry dziękuję Marcinowi i Igorowi za organizację zabawy :)
igi - 13-05-2010, 10:33

Masówka do wszystkich? o f.... (motyla noga) ;) i znów się pojawią typerzy co zatypuja raz i uciekną a ja będę liczył echhhhhhhhhhh......... trudno ;) damy rade :)

A czy ja też mogę zagrać? :wink:

Marcin-Krak - 13-05-2010, 11:01

igi napisał/a:
A czy ja też mogę zagrać? :wink:

Tak.
Ale sobie nie musisz liczyć punktów :twisted:
Ankieta ankietą - a ja korzystając z wolnego czasu ;) - zacznę coś rozmyślać w temacie :D

maciej76 - 13-05-2010, 13:05

Gram!
gzesiolek - 13-05-2010, 13:24

Ja tez chetnie zagram... jest druzynowka? czy tylko solo?