To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Policyjne mitsu...

Moominek - 09-08-2005, 15:33
Temat postu: Policyjne mitsu...
Parę dni temu wieczorkiem zapakowaliśmy sie rodzinką do miśka i jedziemy do wawki. W Jabłonnie "siadam na kufer" radiowozu i jadę za nim zagadany :) Patrzę jakieś znajome kształty ma ta radiowoza... nagle EUREKA!!!!!!!! CARISMA!!!!!!!!!
Krzyczę... żonka dawaj aparat!!
Komórką pstryknęliśmy dwie foty, jedną gdzieś wcięło, a druga taka marna, że wstyd tu wklejać :(
Wpadliśmy na dwupasmókę na modlińskiej, ja na lewy pas coby przyjżeć się twarzy w mitsu i ukłonik strzelić ;) Wyprzedziłem, wróciłem na środkowy pas, a carisma na lewy no i halt, czerwone światło (skrzyżowanie znaczy się :) )... wow! sobie myślę ale mnie zaszczyt kopnął. Obok niebieskiego misia stanie misia moja :)
Stoimy zerkam na lewo, a Pan policjant gest rzuca coby szybkę uchylić. Myśle sobie o miśkach chce pogadać, albo widzaił jak mu fotki pstrykaliśmy :mrgreen: Uchylam i słyszę:
- Czy wie pan, że naraża się na duże koszta związane z przekroczeniem dozwolonej prędkości oraz utratę drogocennych punktów?
- :shock: :mrgreen:
- ...i jedzie pan z dziećmi...
kurcze, przeciez jechałem ledwo setuchną!! no ale kłade uszy po sobie i..
- no wiem, będę uważał, bo wie pan to autko...
- no to proszę teraz jechać ostrożnie.
- a z jakiego posterunku pan jest, bo ja ten tego mitsumaniak i chciałęm się kolegom pochwalić 8)

Okazało się Carisma jest z posterunku na Waliców, mają dwie GDI. :) Cała rozmowa oraz pouczenie odbyło się w jakże przyjacielskiej atmosferze, czyli panowie niebiescy w miśkach też swoje chłopy są :)

Artii - 09-08-2005, 15:40

Mogles ich spytac czy nie chca sie przylaczyc do Mitsumaniaki Assistance :)
Matejko - 09-08-2005, 15:40

gdzies mam filmik z jedna policyjna carisma jak znajde to pokaze :D

[ Dodano: Wto Sie 09, 2005 2:40 pm ]
no i znalazlem
zaraz wkleje odnosnik

[ Dodano: Wto Sie 09, 2005 2:42 pm ]
jak powiedzial tak tez zrobil
prawy i zapisz jako albo kliknac(2.7MB)

Moominek - 09-08-2005, 21:10

WOW! Skąd ta Carisma? Wygląda jak tamta :) Wrzucę jutro fotkę to porównamy tablice rej. Trochę ją na fotce nawet widać ;)
Matejko - 09-08-2005, 21:16

a nie wiem skad :D na jednym ze zlotow mkp tez jakas byla, a te mam no bo carisma :mrgreen:
igi - 10-08-2005, 07:41

Artii napisał/a:
Mogles ich spytac czy nie chca sie przylaczyc do Mitsumaniaki Assistance

Heh oj tak przydaliby się w Assistance.

Grześku - 10-08-2005, 09:30

W razie wpadki dzwonimy i "cześć stary, jakieś kmioty mnie tu trzymają, mandat chcą pisać, nie nie musisz ich zabijać, wystarczy jak mnie przeproszą" :mrgreen:
kochajj - 10-08-2005, 10:49

a mnie zatkało jak zobaczyłem wczoraj "radiowoz" - seicento :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TNT - 10-08-2005, 11:05

A u nas jezdzi cienias z kratka i pies z dwoma kut.....mi.
misia27 - 10-08-2005, 11:08

u mnie tez...psiarki jezdza...
Moominek - 10-08-2005, 12:30

W Dęblinie jeździł PF126p :lol: Gość podobno tylko rowerzystów zatrzymywał :mrgreen:
A cieniasek to i u nas jezdzi z takim fajniuchnym owczarkiem i swoim panem. Zawsze obstawiają imprezy :)