Pajero III - wtyczka kostki elektycznie składanych lusterek
piotrkor1 - 19-05-2010, 17:54 Temat postu: wtyczka kostki elektycznie składanych lusterek Proszę o pomoc w instalacji elektrycznie składanych lusterek.Potrzebuję opisu kabli wtyczki kostki do elektrycznie składanych lusterek.Kostkę kupiłem od pajero a chcę ją zainstalować do galanta.Może ktoś posiada jakieś schematy lub wyjaśni mi co do czego podłączyć.Kostka ta ma 11 pinów a ta zwykła bez opcji składania 7 pinów.
Dziękuję za wszelkie w wskazówki.
Anonymous - 19-05-2010, 20:40
W dziale Download's jest dostępy schemat elektryki Pajero II. Możliwe, że tam znajdziesz jakiś opis.
zbyszekm2 - 19-05-2010, 21:09 Temat postu: Re: wtyczka kostki elektycznie składanych lusterek
piotrkor1 napisał/a: | Proszę o pomoc w instalacji elektrycznie składanych lusterek.Potrzebuję opisu kabli wtyczki kostki do elektrycznie składanych lusterek.Kostkę kupiłem od pajero a chcę ją zainstalować do galanta.Może ktoś posiada jakieś schematy lub wyjaśni mi co do czego podłączyć.Kostka ta ma 11 pinów a ta zwykła bez opcji składania 7 pinów.
Dziękuję za wszelkie w wskazówki. |
podaj nr tel. rano zrobię mmsa
piotrkor1 - 19-05-2010, 21:11
bartek2800 napisał/a: | W dziale Download's jest dostępy schemat elektryki Pajero II. Możliwe, że tam znajdziesz jakiś opis. |
Niestety tam tego nie ma.Elektrycznie składane lusterka były w galantach od 2001, nie wiem jak było w pajero?
zbyszekm2 - 19-05-2010, 22:21
piotrkor1 napisał/a: | bartek2800 napisał/a: | W dziale Download's jest dostępy schemat elektryki Pajero II. Możliwe, że tam znajdziesz jakiś opis. |
Niestety tam tego nie ma.Elektrycznie składane lusterka były w galantach od 2001, nie wiem jak było w pajero? |
W pajero 91-97, 97-04 bywały sporadycznie. w Pajero 2000-06 w GLS było zawsze.
piotrkor1 - 20-05-2010, 19:43
zbyszekm2 Mój numer 608466264.Dzięki za fatygę.
[ Dodano: 21-05-2010, 15:24 ]
Witam.
Dzisiaj miałem chwilę czasu i zabrałem się za montaż tego wyłącznika.Trochę się na główkowałem jak go podłączyć.Wreszcie udało się tylko,że lewa strona działa na prawą a prawa na lewą.Może włącznik który nabyłem jest od wersji angielskiej?Próbowałem zmieniać kabelki ale to nic nie dało.Proszę o zdjęcia wersji europejskiej tego przełącznika lub poradę jak zmienić biegunowość w tym dźojstiku.Dzięki.
[ Dodano: 21-05-2010, 15:24 ]
Witam.
Dzisiaj miałem chwilę czasu i zabrałem się za montaż tego wyłącznika.Trochę się na główkowałem jak go podłączyć.Wreszcie udało się tylko,że lewa strona działa na prawą a prawa na lewą.Może włącznik który nabyłem jest od wersji angielskiej?Próbowałem zmieniać kabelki ale to nic nie dało.Proszę o zdjęcia wersji europejskiej tego przełącznika lub poradę jak zmienić biegunowość w tym dźojstiku.Dzięki.
|
|
|