Space Star Techniczne - [MSS 1.3] Sterownik centralnego zamka gdzie jest ??
Godlike20 - 19-05-2010, 20:02 Temat postu: [MSS 1.3] Sterownik centralnego zamka gdzie jest ?? Witam jestem tutaj nowy
Mam taki oto problem mam juz jakies 2 miesiace Space Stara 1.3 1999r i postanowiłem nie dawno załozyc w nim sterownik centralnego zamka na pilota, bo był z kluczyka ,i chciałbym sie was zapytac gdzie w tym modelu jest ten sterownik zebym mógł sie podpiac do niego ?? bo juz pół tapicerki rozebrałem i nie moge znalesc i jak by mi ktos mógł chociaz troszke pomóc albo doradzic jak to podpiac bo instrukcja montazu jest ze sie tak wyraze bardzo skromna ale najwazniejsze to gdzie jest sterownik centralnego zamka z góry dziekuje
Andrew - 19-05-2010, 21:01
Godlike20 sterownik jest umieszczony z prawej strony obok schowka pasażera, bardzo ciężki dostęp do niego (przynajmniej mnie się tak wydaje). Na zdjęciu mniej więcej namazałem gdzie szukać pod plastikami
Mam nadzieję, że to pomoże
kszych - 19-05-2010, 21:06
Wg manuala nad pedałami (w wersji bez pilota), powinien być dostępny od spodu, to taki jakby przekaźnik tylko.
w wersji z pilotem -tam gdzie na zdjęciu,żeby się do niego dostać trzeba zdjąć schowek i plastiki obok razem z konsolą środkową
Andrew - 19-05-2010, 21:15
kszych napisał/a: | w wersji z pilotem -tam gdzie na zdjęciu | Akurat ten SS, w którym zakładałem pilota miał wcześniej sterowanie z pilota...
|
|
|