Mazowieckie - Sonisphere Festival
Kaucz - 04-06-2010, 23:53 Temat postu: Sonisphere Festival Witajcie.
Koledzy potrzebuję wskazówek, odno¶nie sensownego dojazdu na Bemowo w miejsce tego koncertu. Jadę od strony Poznania i potrzebuję przede wszystkim jakiego¶ strzeżonego parkingu. Może być nawet oddalony 2km od miejsca imprezy, byle tylko potem w korkach nie stać . Kto¶ co¶ może doradzić ?
Z góry wielkie dzięki
Piwor - 05-06-2010, 16:21
Jak z Poznania to wjedziesz krajow± 2, dalej Półczyńska (przedłużenie). Skręt w lewo w Powstańców ¦l±skich(tam skręcaj± tramwaje) i prosto cały czas do celu. Zerknij na mapkę, droga prosta. Co do parkingu, jak sobie co¶ przypomnę to powiem. Mógłby¶ dojechać tramwajem 6 przystanków?
Kaucz - 05-06-2010, 17:46
Piwor napisał/a: | Mógłby¶ dojechać tramwajem 6 przystanków? |
Nie . Wolę mieć do 2km z buta, niż jechać komunikacj± miejsk±
wash - 05-06-2010, 17:52
Kaucz napisał/a: | Wolę mieć do 2km z buta, niż jechać komunikacj± miejsk± |
Odbierałem ostatnio z AC/DC kolegów. Pojechałem, zaparkowałem, i jeszcze ponad 2 km z buta szedłem, wrócili¶my i grzecznie ustawili¶my się w korku. Więc ja bym Ci jednak proponował dalej postawić i z tej komunikacji miejskiej skorzystać.
Kaucz - 05-06-2010, 18:14
wash napisał/a: | Więc ja bym Ci jednak proponował dalej postawić i z tej komunikacji miejskiej skorzystać. |
Jedak wole nie bo:
po 1 dodatkowe koszty w postaci biletów
po 2 po prostu nienawidzę komunikacji publicznej
po 3 gdybym znał miasto i system komunikacyjny ( gdzie wysi±¶ć itp ) to może bym się skusił, a tak to jednak nie
Lepiej pochwal się gdzie postawiłe¶ ;].
Za kolejne propozycje MZK rzucam glanem w łeb
Piwor - 05-06-2010, 19:11
Kaucz, no to zamiast ZTM spacerek 20 minut. Parking dobry, bo ominiesz Bemowo, ale Twoja wola.
Kaucz - 05-06-2010, 20:15
Piwor napisał/a: | Kaucz, no to zamiast ZTM spacerek 20 minut. |
I to jest dobra opcja ;]. Tylko jak z okolic±, spokojnie tam, czy oczy dookoła głowy lepiej mieć ?
Możesz mi to na jakim¶ google maps zaznaczyć, albo czym¶ w ten deseń ?
Piwor - 05-06-2010, 22:26
Obawiam się, że to by mnie przerosło.
wash - 06-06-2010, 11:14
Kaucz napisał/a: | Lepiej pochwal się gdzie postawiłe¶ ;]. |
Ja gdzie¶ na ul. Wrocławskiej pod jakim¶ blokiem bo akurat wolne miejsce było.
Możesz u mnie pod blokiem samochód zostawić, ale od lotniska do mnie jest 11 km.
filll - 06-06-2010, 15:30
Proponuję zostawić samochód w okolicy ulicy wolumen i metra wawrzyszew.
mapka
Na tyle daleko, ze nie będzie problemu z zaparkowaniem samochodu (przed Ac/Dc można było zaparkować jak każdego innego dnia) i na tyle blisko ze można uderzyć z buta na lotnisko. Okolica spokojna, można ¶miało zostawić auto. Jeszcze dwa tygodnie temu mieszkałem w pobliżu (na Lindego).
Po koncercie idziesz spacerkiem do auta, wsiadasz i jedziesz tak >>>
W ten sposób ominiesz korki pod lotniskiem i wyjedziesz za Warszaw± na trasę do Poznania.
Kaucz - 06-06-2010, 18:54
filll, wielkie dzięki, chociaż jak mówiłem bardziej zależy mi na strzeżonym . Wyczaiłem jaki¶ na Broniewskiego póki co .
Piwor - 07-06-2010, 07:17
Kaucz, prawdopodobnie o nim mówię.
KarolS - 07-06-2010, 20:31
Uhuhuhuhuhuuuu,
Czyżby więcej nas na Metaliszę i spółkę się szykowało?
Kaucz - 07-06-2010, 20:59
Piwor, to co mi tu o tramwajach skoro można piechot± ;d ?
Piwor - 07-06-2010, 22:41
Piwor napisał/a: | Kaucz, no to zamiast ZTM spacerek 20 minut. Parking dobry, bo ominiesz Bemowo, ale Twoja wola. |
Ekhm.
|
|
|