To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Sonisphere Festival

Kaucz - 04-06-2010, 23:53
Temat postu: Sonisphere Festival
Witajcie.

Koledzy potrzebuję wskazówek, odno¶nie sensownego dojazdu na Bemowo w miejsce tego koncertu. Jadę od strony Poznania i potrzebuję przede wszystkim jakiego¶ strzeżonego parkingu. Może być nawet oddalony 2km od miejsca imprezy, byle tylko potem w korkach nie stać :) . Kto¶ co¶ może doradzić :) ?

Z góry wielkie dzięki :)

Piwor - 05-06-2010, 16:21

Jak z Poznania to wjedziesz krajow± 2, dalej Półczyńska (przedłużenie). Skręt w lewo w Powstańców ¦l±skich(tam skręcaj± tramwaje) i prosto cały czas do celu. Zerknij na mapkę, droga prosta. Co do parkingu, jak sobie co¶ przypomnę to powiem. Mógłby¶ dojechać tramwajem 6 przystanków? :P
Kaucz - 05-06-2010, 17:46

Piwor napisał/a:
Mógłby¶ dojechać tramwajem 6 przystanków? :P

Nie :P . Wolę mieć do 2km z buta, niż jechać komunikacj± miejsk± :P

wash - 05-06-2010, 17:52

Kaucz napisał/a:
Wolę mieć do 2km z buta, niż jechać komunikacj± miejsk±

Odbierałem ostatnio z AC/DC kolegów. Pojechałem, zaparkowałem, i jeszcze ponad 2 km z buta szedłem, wrócili¶my i grzecznie ustawili¶my się w korku. ;) Więc ja bym Ci jednak proponował dalej postawić i z tej komunikacji miejskiej skorzystać. :)

Kaucz - 05-06-2010, 18:14

wash napisał/a:
Więc ja bym Ci jednak proponował dalej postawić i z tej komunikacji miejskiej skorzystać. :)

Jedak wole nie bo:
po 1 dodatkowe koszty w postaci biletów
po 2 po prostu nienawidzę komunikacji publicznej
po 3 gdybym znał miasto i system komunikacyjny ( gdzie wysi±¶ć itp ) to może bym się skusił, a tak to jednak nie :P

Lepiej pochwal się gdzie postawiłe¶ ;].

Za kolejne propozycje MZK rzucam glanem w łeb :P

Piwor - 05-06-2010, 19:11

Kaucz, no to zamiast ZTM spacerek 20 minut. Parking dobry, bo ominiesz Bemowo, ale Twoja wola.
Kaucz - 05-06-2010, 20:15

Piwor napisał/a:
Kaucz, no to zamiast ZTM spacerek 20 minut.

I to jest dobra opcja ;]. Tylko jak z okolic±, spokojnie tam, czy oczy dookoła głowy lepiej mieć ?
Możesz mi to na jakim¶ google maps zaznaczyć, albo czym¶ w ten deseń ? :)

Piwor - 05-06-2010, 22:26

Obawiam się, że to by mnie przerosło. :P
wash - 06-06-2010, 11:14

Kaucz napisał/a:
Lepiej pochwal się gdzie postawiłe¶ ;].

Ja gdzie¶ na ul. Wrocławskiej pod jakim¶ blokiem bo akurat wolne miejsce było. ;)

Możesz u mnie pod blokiem samochód zostawić, ale od lotniska do mnie jest 11 km. :P

filll - 06-06-2010, 15:30

Proponuję zostawić samochód w okolicy ulicy wolumen i metra wawrzyszew.

mapka

Na tyle daleko, ze nie będzie problemu z zaparkowaniem samochodu (przed Ac/Dc można było zaparkować jak każdego innego dnia) i na tyle blisko ze można uderzyć z buta na lotnisko. Okolica spokojna, można ¶miało zostawić auto. Jeszcze dwa tygodnie temu mieszkałem w pobliżu (na Lindego).

Po koncercie idziesz spacerkiem do auta, wsiadasz i jedziesz tak >>>

W ten sposób ominiesz korki pod lotniskiem i wyjedziesz za Warszaw± na trasę do Poznania.

Kaucz - 06-06-2010, 18:54

filll, wielkie dzięki, chociaż jak mówiłem bardziej zależy mi na strzeżonym :P . Wyczaiłem jaki¶ na Broniewskiego póki co ;) .
Piwor - 07-06-2010, 07:17

Kaucz, prawdopodobnie o nim mówię. :D
KarolS - 07-06-2010, 20:31

Uhuhuhuhuhuuuu,

Czyżby więcej nas na Metaliszę i spółkę się szykowało? :mrgreen: :biggrin: :mrgreen:

Kaucz - 07-06-2010, 20:59

Piwor, to co mi tu o tramwajach skoro można piechot± ;d ?
Piwor - 07-06-2010, 22:41

Piwor napisał/a:
Kaucz, no to zamiast ZTM spacerek 20 minut. Parking dobry, bo ominiesz Bemowo, ale Twoja wola.

Ekhm.