Łódzkie - Warsztat w Łodzi
Anonymous - 04-10-2006, 13:17 Temat postu: Warsztat w Łodzi Witam wszystkich,
czy możecie mi polecić jaki¶ warsztat na solidne przejrzenie Carismy, chcę kupić i potrzebuję kompetentenego fachowca.
Dziękuję.
Pozdrawiam
Tomek
Chooper - 04-10-2006, 17:01
z której dzielnicy jeste¶ ?
Anonymous - 04-10-2006, 21:17
Pogranicze Górnej i ¦ródmie¶cia.
Chooper - 06-10-2006, 20:10
ja moge polecić warsztacik na ul. Pokladowej chyba nr.48 (odchodzi od ul. Pradzynskiego - jad±c od centrum ul. Pabianick± za Statoilem w prawo i potem jak sie zjedzie z pierszenstwa to chyba druga w lewo)
wcze¶niej jednak polecam sie umówić: tel 0 42 6 8 0 0 8 0 8
Anonymous - 16-10-2006, 13:24
dzi¶ dowiedziałem się, że w polmozbycie a Przybyszewskiego 200 s± serwisanci znaj±cy się na mi¶kach. kiedy¶ mieli autoryzowany serwis tam, już nie maj± autoryzacji, ale ludzi i sprzęt im został. my¶lę, że można spróbować. poza tym maj± tam jeszcze troszkę czę¶ci do mitsu na wyprzedarzy, bo mieli tam też autoryzowany sklep, no i pozostawało. np pytałem o koło pasowe, do gala s± 3(nie wiem do jakiego, ale s± po 555 pln).
piwkotom - 16-10-2006, 17:21
Czarcik, nie wiem... moze ja przewrazliwiony jestem ale oni tam robili wielkie oczy na Cari a jak kiedys Galem podjechalem to bali sie czegokolwiek dotknac Wic chyba nie tak chop siup, ale obym sie mylil.
Anonymous - 17-10-2006, 18:05
piwkotom napisał/a: | ale oni tam robili wielkie oczy na Cari a jak kiedys Galem podjechalem to bali sie czegokolwiek dotknac | jak byłem wczoraj to przedstawili mi dwie osoby które konkretnie do mi¶ków podejm± się dotkn±ć. jeden z nich sam jeżdził sigm± kiedy¶, wiec może trafiłe¶ na inn± zmianę, lub po prostu sięprzechwalaj±.
Facet powiedział że mi koło pasowe mi zrobi, bo umi...
|
|
|