Sport - Inne - Wędkarstwo
Radowan - 06-07-2010, 15:26 Temat postu: Wędkarstwo Witam
A może są (pewnie na pewno) wśród MM wędkarze.
Osobiście poznałem dwóch jawnych
Może ktoś łowi, lubi spędzać nad wodą czas i chciałby się powypowiadać i pospotykać?
Mam nadzieję że nie będzie to złamaniem regulaminu, jak zaproszę chętnych do powędkowania wspólnego w okolicy Wrocławia na spotkaniu ludzi z Forum Wędkarskiego Świata.
W dniach 24-25 organizuję naprawdę dzikie spotkanie i każdy chętny będzie mile widziany.
Wszelkich informacji udzielę albo na PW albo gg.
Poza tym sam stosunkowo często jeżdżę nad wodę na 3-4 godzinki przynajmniej raz w tygodniu pospiningować i jakby ktoś miał ochotę zapraszam
Stawiam pierwsze kroki w gruntowaniu ze szczególnym nastawieniem na duże ryby (sum).
tomario - 30-12-2011, 13:01
Hej dość długo nikt nie odpowiadał a ja w tym roku nie miałem możliwości wyskoczyć na rybki. Jednak jeśli nogi nie poniosły Cię daleko od Wrocławia to w 2012 z miłą chęcią wybiorę się z Tobą na spiningowanie lub na grunt na Oderkę pozdrawiam
LiLou - 09-08-2013, 16:51
Widzę, że na forum mało wędkarzy mamy, albo się nie ujawniają.
My z mężem jeździmy na prywatne stawy. Praktycznie co weekend..
Ale przymierzamy się do wykupienia kart i wyjazdu nad jakąś rzekę.
Moja największa ryba, to karp 1,8kg wiem, nie ma się czym chwalić ale tłumaczę się tym, że łowię od niedawna
Goldie - 10-01-2014, 15:15
Podbijam temat jako zatwardziały spinningista. Dzięki Bogu pogoda pozwala pomachać wędką, człowiek nie jest skazany na mormyszke i wędkarstwo podlodowe.
Hornet - 10-01-2014, 22:22
Ja też lubie pomoczyć kija Szczególnie polowanie na pstagi i klenie ze spinnigiem, a jak mnie najdzie ochota, to i w spławik sie pogapię
Goldie - 13-01-2014, 12:04
Ja do spławika albo gruntówki nie mam cierpliwości.
Wyłącznie spinning, czasem na wakacjach nieudolne przygody z muchówką.
Candles - 09-07-2014, 05:24
Ja lubię czasem posiedzieć z kumplami na rybkach z piwkiem
cobretti - 11-03-2016, 21:09
I kolejny wędkarz się dołącza
Tomi89 - 12-03-2016, 02:22
Nigdy wcześniej tematu nie widziałem ale też się dołączam
Pozdrawiam klubowych wędkarzy
|
|
|