Problemy techniczne - Cóż to za ustrojstwo???
kafar87 - 10-07-2010, 20:57 Temat postu: Cóż to za ustrojstwo??? Jak w temacie, mam zamontowane takie coś, wygląda mi to na termometr, który powinien pokazywać temperaturę zewnętrzną i wewnętrzną, jednak jak widać nie pokazuje nic , może ktoś z Was wie do czego to służy albo jak to się obsługuje.
Dodam, że da się ustawić jakąś temperaturę po naciśnięciu przycisku SET, może ma to jakiś związek z Webasto. Interesujący jest również logotyp Mitsubishi na tym urządzeniu

Tak wygląda sterownik od Webasto

robertdg - 10-07-2010, 21:02
kafar87 napisał/a: | Jak w temacie, mam zamontowane takie coś, wygląda mi to na termometr, który powinien pokazywać temperaturę zewnętrzną i wewnętrzną, jednak jak widać nie pokazuje nic , może ktoś z Was wie do czego to służy albo jak to się obsługuje. | To termometr, ma działac tak jak wydedukowales, był to oryginalny komponenet Mitsu dostepny na zyczenie, a pulpit do ogrzewania postojowego nalezy do Eberspacher
kafar87 - 10-07-2010, 21:18
robertdg, no fajnie, a jak to obsłużyć i dlaczego nie działa
robertdg - 10-07-2010, 21:31
Instrukcje do ogrzewania postojowego znajdziesz na stronie producenta, natomiast jeśli chodzi o termometr to trzeba by posprawdzać czujniki i połaczenia.
kafar87 - 10-07-2010, 21:39
robertdg, ogrzewanie postojowe już rozpracowałem i działa tak jak powinno. Ale ten termometr mnie wkurza bo jest i powinien działać Dałoby radę sprawdzić to w ASO ile by taka usługa kosztowała?
robertdg - 10-07-2010, 21:56
Dałoby, można też dowiedzieć się ile taki kosztuje nowy, bo z tego co wiem chyba są dostępne w sprzedaży, bo gdzieś tam, kiedyś tam widziałem na jakichś stronach internetowych
|
|
|