To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Bagażnik na rowery

PabloGal - 11-07-2010, 09:36
Temat postu: Bagażnik na rowery
Witam, zwracam się z prośbą raczej do właścicieli galantów, choć może nie tylko. Mianowicie potrzebuję pożyczyć bagażnik na dwa rowery na dach. Jakiś aby pasował do galanta kombi na relingi. Interesująca mnie data pożyczenia to 27-28 do 30 lipca. Jeżeli byłaby mozliwość to chętnie bym pożyczył we wtorek wieczorem a oddał w piątek na wieczór. Muszę przywieźć dwa rowery z Kołobrzegu i niekoniecznie chcę je rozkręcać.
Jak coś to proszę o info na PW albo telefonicznie 501078053
Paweł.

akbi - 11-07-2010, 10:17

PabloGal, jesli moge cos doradzic ...
Jak masz wolne miejsce w Galu (tzn jada max 2os bez duzych bagazy) to polecalbym wlozyc rowery do Gala.
2 (standardowe) rowery spokojnie Ci wejda, a wystarczy jedynie zdjac przednie kola i "zsunac" siodelka

PabloGal - 12-07-2010, 17:12

Dzięki akbi, ale właśnie o to chodzi że w do Kołobrzega tak je zawiozłem, ale jak będę po nie jechał to już będzie czwórka albo piątka w aucie. No i jeszcze bagaże, a tu już robi się ciasno. Dlatego myslalem o bagażniku na dach bo to jednak spora oszczędność na miejscu w bagażniku.
Anonymous - 25-07-2010, 19:32

ja tam jakieś belki mam są od volwo ale powinny pasować
i bagażniki rowerowe też mam stare bo stare ale są

mogę udostępnić

PabloGal - 26-07-2010, 19:42

Wielkie dzięki za chęci, ale sytuacja się zmieniła i nie będę miał kompletu pasażerów. A co za tym idzie rowery po małym demontażu wejdą do środka. Ale, jakby co, kiedyś jeszcze, to będę pamiętał do kogo się zgłaszać :lol: