To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS 1.6] Klapka/osłona radia

Anonymous - 12-07-2010, 13:08
Temat postu: [MSS 1.6] Klapka/osłona radia
Witam,
nie zamyka się u mnie osłona radia, tzn. klapka jest ruchoma tylko się nie zatrzaskuje (od jakiegoś czasu) gdy chcę zasłonić radio. Może zetknął się ktoś z takim problemem i coś poradzi abym nie musiał rozbierać całego panelu.

pozdrawiam,

zdzisio - 13-07-2010, 15:02

Ja mam podobny problem, ale z klapką poniżej radia (tam jest taki mały schowek), więc też się chętnie dowiem co z tym zrobić (poza wyrwaniem klapki :wink: ).
TysoN - 05-08-2010, 08:19
Temat postu: Re: Klapka/osłona radia
IrD napisał/a:
Witam,
nie zamyka się u mnie osłona radia, tzn. klapka jest ruchoma tylko się nie zatrzaskuje (od jakiegoś czasu) gdy chcę zasłonić radio. Może zetknął się ktoś z takim problemem i coś poradzi abym nie musiał rozbierać całego panelu.

pozdrawiam,

Przy wymianie żarówek od podswietlenia panelu klimy wypadł mi plastik wielkości około 5 milimetrów tylko małe japońskie rączki są w stanie coś takiego zamontować, od zatrzasku tej klapki i za pieruna nie jestem w stanie ustalić z którego miejsca i jak był włożony więc sie nie zatrzaskuje :? popracuje nad innym rozwiązaniem problemu bo plastiki w SS to czasem masakra.

drtymf - 05-08-2010, 10:42

Ta... szczególnie pękające zatrzaski w przezroczystych. Ciężko jest to zrobić żeby nie połamać. Jak szukałem swojego to nie widziałem żadnego SS który miałby kompletną lampkę w suficie na przykład. U mnie też już nie ma , a mały kierunek jeden trzyma się na taśmę do naprawy reflektorów. Niestety TTTm :)