To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Zaproszenie dla Mitsumaniaków

Anonymous - 17-07-2010, 16:50
Temat postu: Zaproszenie dla Mitsumaniaków
Witam,

Pod koniec czerwca otworzyłem Da Grasso w Gdyni-Obłużu na ul. Rymarskiej 1 (koło Beverly Hills). Serdecznie zapraszam wszystkich Miśków -zazwyczaj jestem w lokalu więc zawsze można porozmawiać.

Dla wszystkich miśków Duża pizza w cenie Małej - wystarczy powiedzieć że jest się z forum :wink:

Michał

Wszyc - 17-07-2010, 17:49

Oj zawitam nie raz na Oksywiu mieszkam więc nie daleko :D
akbi - 17-07-2010, 22:10

pewnie jeszcze latem w drodze do Rewy zawitam ... i powiem, ze jestem z forum :) :P
fj_mike - 17-07-2010, 22:40

Za kilka godzin wyjeżdżam na Mazury, ale na pewno wpadnę pod koniec lipca :wink:
Silverrr - 18-07-2010, 14:16

a na dowóz też tak będzie?:D Bo ja na witominie mieszkam ^^
Anonymous - 18-07-2010, 14:23

Heheh Akbi koniecznie powiedz bo Ola Cie pewnie nie pozna :wink:
Zapraszam wszystkich
Silver na dowóz też ale Vitava to niestety nie mój region.., ale na miejscu chętnie :wink:

Marcin-Krak - 18-07-2010, 16:03

dm17, a dowóz do Krakowa też możliwy :?: :mrgreen:
Porównam z krakowskimi :wink: Które nomen omen się skiepściły i to mocno :evil:

Krzyzak - 18-07-2010, 16:22

Michał - czyli franczyza? Miałeś miejsce, pomysł a oni dali logo i tajemnicę produkcji?
Rozumiem, że to początki, ale jesteś zadowolony? W Meritum już pewnie nie pracujesz ;) ?

Silverrr - 19-07-2010, 06:40

wezmę MKarpia i wpadniem się nażreć a co! :D
Anonymous - 20-07-2010, 14:17

Właśnie goszczę dwóch maniaków....... :wink:
akbi - 20-07-2010, 14:18

dm17 napisał/a:

no to Michaś gotuj gotuj ...a nie Ty przed komputerem w internecie siedzisz :lol: :lol: :lol: :P

Anonymous - 20-07-2010, 14:22

Krzyzak napisał/a:
Michał - czyli franczyza? Miałeś miejsce, pomysł a oni dali logo i tajemnicę produkcji?
Rozumiem, że to początki, ale jesteś zadowolony? W Meritum już pewnie nie pracujesz ;) ?
Darku nie pracuję :) wolę dla siebie, Wszystko co pisałeś wcześniej -tak dokładnie jest :wink:

Marcin - ale nie gwarantuje że będzie ciepła :mrgreen: :mrgreen: szkoda że nie mieszkasz bliżej miałbym fajnego kierowcę :wink:

pamar - 20-07-2010, 14:26

dm17 napisał/a:
Właśnie goszczę dwóch maniaków.......

Czekamy na wrażenia... oby nie z WC ;)

BTW
W jednej z łódzkich Da Grasso Iza serwuje pierwszorzędne jadło :mrgreen:

Anonymous - 20-07-2010, 15:13

Zazdroszczę... U nas w okolicy wszystkie Da Grasso pozamykali. :( I gdzie ja mam teraz spożywać moje ulubione Mafioso...? :cry:
Silverrr - 20-07-2010, 15:51

dm17 napisał/a:

Wraz z MKarpiem przybyliśmy, zobaczyliśmy i zjedliśmy :D No... w sumie nie zjedliśmy :D Część poszła na wynos bo pomimo walki na pusty brzusio nie daliśmy rady :D Zniżka Mitsumaniakowa bardzo przyzwoita :) Stołować się można za grosze a wychodzimy przepełnieni :) Korytko jak korytko, ale LOKAL! Takiego wnętrza jeszcze nie widziałem :D SUPER :) Duży telewizor, który jednocześnie pełni rolę "szpiega" (widziałem swoje auto w odbiciu więc wszystko pod kontrolą - laseczki w tv i auto ^^)
Już wiem, gdzie się będę melinował z Karpiem :D :D :D :D :D :D