Kujawsko - Pomorskie - ot, spocik....
Anonymous - 07-10-2006, 21:53 Temat postu: ot, spocik.... oglądać MSRa, dla jednego z Mitsumaniaków miałem jechać sam....ale w ostatniej chwili zrobiło się nas trzech (Ja, Bartek_NKM, JACA_1978) a to już pretekst do spota
MSR:
nasze colty (od lewej: moj, Bartka i Jacka)
Anonymous - 08-10-2006, 08:44
Gość musiał się trochę "przestraszyć" widząc taką lotną ekipę Mitsubishi.
Mam nadzieję że i ja niedługo znowu zacznę się pojawiać na spotach - jak na razie ciągle odczuwam stratę Colciaka CA0
BTW: nippo - link do zdjęć który do mnie przesłałeś nie działa - podeślij raz jeszcze, dzięki.
Efa! - 08-10-2006, 16:01
slo_mo napisał/a: | Gość musiał się trochę "przestraszyć" widząc taką lotną ekipę Mitsubishi.
Mam nadzieję że i ja niedługo znowu zacznę się pojawiać na spotach - jak na razie ciągle odczuwam stratę Colciaka CA0
BTW: nippo - link do zdjęć który do mnie przesłałeś nie działa - podeślij raz jeszcze, dzięki. |
Slo_mo, link, który wpisał Nippo w temacie o MSR to ścieżka do zdjęć, które widzisz u góry TEJ strony (to znaczy tych, które są wklejone 2 posty wyżej od niniejszego).
Chyba, że chodziło o jakiś inny link z PM... to już wtedy nie wiem
Anonymous - 08-10-2006, 16:25
Efa! napisał/a: | Chyba, że chodziło o jakiś inny link z PM... to już wtedy nie wiem |
Efa! - no właśnie chodziło o inne zdjęcia (a konkretnie to o foty z inspekcji MSR 4x4).
Link już jest OK, a zdjęcia już obejrzane - thx.
Efa! - 08-10-2006, 18:07
no to sorki, chciałam dobrze
|
|
|