Lubelskie - Auto-części do galanta.
Spoxik - 27-07-2010, 14:31 Temat postu: Auto-części do galanta. Witam!
Gdzie w lubelskim niedaleko lublina jest szansa, że znajdę części do galanta?
Dokładnie potrzebuje zderzak przedni, światła przednie (reflektory + kierunkowskazy), gril, oraz belki poprzeczne??
Bo jak narazie obdzwoniłem chyba 20 szrotów i nic nigdzie nie mają
Potrzebuje te części jak najszybciej i wcale nie muszą być w kolorze bordowym (choć chciałbym), ale to zawsze można przemalować z czasem.
A zderzak może być nawet z jakiegoś nowszego (SE, AVANCE).
Pozdrawiam i dziękuje za odpowedzi i pomoc.
tomasek - 27-07-2010, 17:50
Witam kolego na szrotach ciężko ale zadzwoń tu 501040358 gościo mieszka zaraz za Lublinem w Żabiej Woli ma na imię Sylwek i miał u siebie troszkę części do Gala pozdrawiam
radek79 - 27-07-2010, 20:18
witam najlepiej kup anonse pełno jest ogłoszeń z częściami do galanta
Andrew - 28-07-2010, 14:38
Spoxik zobacz tutaj: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=54801
Starion - 29-07-2010, 08:20
Jeśli nie miałbyś już w ogóle nic i nigdzie to niedaleko Tarnowa jest taka miejscowość Ładna, tam i wzdłuż trasy na Kraków jest dosłownie mnogość szrotów, jak tam pojechałem to cały dzień mi zeszło na łażeniu i oglądaniu W jednym widziałem Gala w sedanie czarnego (z UK) i miał zdemontowany jedynie silnik.
Tomek - 29-07-2010, 10:37
Spoxik napisał/a: | Dokładnie potrzebuje zderzak przedni, światła przednie (reflektory + kierunkowskazy), gril, oraz belki poprzeczne?? |
zderzak i belki mam (od prelifta)
reflektory niestety angielskie, kierunek jeden, drugi pęknięty, ale działający
grill niestety poszedł
tyle tylko, że z Lublina kawałek masz do mnie (Tarnów)
ale jak byś był zainteresowany to pisz na PW
Spoxik - 31-07-2010, 15:04
Witam!
Przyszły szwagier załatwił mi kilka części od galanta i najprawdopodobniej poza światłami jeśli się nie da zrobić przeróbki z angielskich na europejskie to tylko światła będę potrzebował.
No i części, które posiadam idą do malowania
|
|
|