To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Prośba o obejrzenie carismy w białej podlaskiej

Olek - 01-08-2010, 15:49
Temat postu: Prośba o obejrzenie carismy w białej podlaskiej
witam
obecnie poszukuję silnika do mojej cari, obecny przy pomocy nieudolnego mechanika wyzionął ducha, stąd moja prośba do Was
znalazłem ogłoszenie gościa, który sprzedaje cari na części http://otomoto.pl/mitsubi...-C14029996.html
byłbym wdzięczny gdyby ktoś z waszego regionu mógł ją obejrzeć i sprawdzić czy silnik z turbiną nadają sie do przeszczepu do mojego autka
nie chciałbym po prostu ponosić kosztów jazdy przez całą Polskę, na darmo
z góry dzięki za pomoc :biggrin:

radek79 - 01-08-2010, 23:18

z mojej strony mogę napisać że silnik na pewno będzie pasować a co do kondycji silnika dowiesz się dopiero po założeniu
Moomin - 02-08-2010, 11:49
Temat postu: Re: Prośba o obejrzenie carismy w białej podlaskiej
olekolek21 napisał/a:
witam
obecnie poszukuję silnika do mojej cari, obecny przy pomocy nieudolnego mechanika wyzionął ducha, stąd moja prośba do Was
znalazłem ogłoszenie gościa, który sprzedaje cari na części http://otomoto.pl/mitsubi...-C14029996.html
byłbym wdzięczny gdyby ktoś z waszego regionu mógł ją obejrzeć i sprawdzić czy silnik z turbiną nadają sie do przeszczepu do mojego autka
nie chciałbym po prostu ponosić kosztów jazdy przez całą Polskę, na darmo
z góry dzięki za pomoc :biggrin:

Ja teoretycznie mógłbym obejrzeć, ale o dieslach niewiele wiem. :( Gdyby to było GDI mógłbym trochę sam ocenić, ale TD nie znam. Spróbuj zagadnąć użytkownika Arnold, ma Carismę DID więc trochę lepiej się będzie orientował i może mógłby Ci obejrzeć ten silnik.

Olek - 02-08-2010, 11:52

super :D dzięki bardzo za podpowiedź :) zaraz się do niego odezwę w tej sprawie :)
Arnold - 03-08-2010, 16:07

Byłem, obejrzałem i...
Więcej na PW

Olek - 03-08-2010, 21:02

... i szkoda zachodu, rzec by można :)
jeszcze raz dziękujemy za pomoc i oszczędzenie nam kosztów podróży :)