To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Zardzewiałe podłuznice w Colcie

Anonymous - 04-08-2010, 07:26
Temat postu: Zardzewiałe podłuznice w Colcie
Witam ziomali, muszę zrobić porządek z dziurawymi podłużnicami tylnymi w żony colcie, macie jakiegoś blacharza w okolicy który zrobi to solidnie? byłem już u jednego i oprócz baku, tłumika chce zrzucać całe tylne zawieszenie, obawiam się , czy da sobie z tym radę, czekam na info i pozdrawiam Darek
Przemulek - 01-09-2010, 09:41
Temat postu: Zardzewiałe podłuznice w Colcie
Chciałbym odnowić temat. Szukam jakiegoś zaufanego blacharza (człowieka który robił to już nie raz nie dwa) który wytnie mi elementy starych zardzewiałych podłużnic i wstawi mi nowe elementy z blachy. Chodzi o tylne elementy bo niestety poprzedni właściciel o to nie zadbał a coraz bardziej zaczyna zjadać mi autko. Możecie kogoś polecić?? kogoś komu bez wahania oddam autko na parę dni bez obaw że coś spierdzieli?? najlepiej jak ktoś już to u niego robił i jest zadowolony. Oczywiście chodzi o woj. Łódzkie. czekam na odp
Anonymous - 02-09-2010, 19:00

Trochę nie wypada..... , ale uprzedzę przedmówców.......

Forest_Taft.

Opinii sobie nie wystawię bo nie mnie oceniać własną pracę, ale popytaj na forum.

AHA....

żeby to dobrze zrobić, temat zrzucania tychże wielu rzeczy jak w poście powyżej jest niestety konieczny.