Pajero Sport - [3.0 V6] Same włączyły się światła postojowe.
nynek - 12-08-2010, 18:44 Temat postu: [3.0 V6] Same włączyły się światła postojowe. Włączyły mi się same światła postojowe.I teraz nie potrafię ich wyłączyć.Szukam dobrego elektromechanika.Na noc muszę wyciągać bezpieczniki.Paranoja.
1405 - 23-08-2010, 20:53 Temat postu: Re: Same włączyły się światła postojowe.
nynek napisał/a: | Włączyły mi się same światła postojowe.I teraz nie potrafię ich wyłączyć.Szukam dobrego elektromechanika.Na noc muszę wyciągać bezpieczniki.Paranoja. | Może przekaźnik jakiś wisi
Krzyzak - 23-08-2010, 21:17
miałem podobny przypadek - złamany był kawałek plastiku na drugim końcu wajchy, którą się włącza światła
mijania się włączają? jeśli nie, to 100% ten plastik
jeśli tak, to możliwe, że przekaźnik pod maską
nynek - 24-08-2010, 09:38
Już naprawione.To był przekażnik,ale ząb czasu pozostawil na nim ślad.Auto jest z 2001r.Pan stwierdził,że to wada konstrukcyjna,ponieważ nie powinno go tam być(za blisko maski i karoserii,naplywająca woda dostaje sie do przekażnika i po latach jest taki efekt)Ale dziękuje bardzo.
1405 - 24-08-2010, 21:26
nynek napisał/a: | Już naprawione.To był przekażnik,ale ząb czasu pozostawil na nim ślad.Auto jest z 2001r.Pan stwierdził,że to wada konstrukcyjna,ponieważ nie powinno go tam być(za blisko maski i karoserii,naplywająca woda dostaje sie do przekażnika i po latach jest taki efekt)Ale dziękuje bardzo. |
|
|
|