Pajero Ogólne - szukam mechanika w mikołajkach !!!!!!!!!!!!!
pathrow - 13-08-2010, 20:38 Temat postu: szukam mechanika w mikołajkach !!!!!!!!!!!!! Witam
Koledzy czy możecie mi polecić jakiegoś mechanika w mikołajkach. W pajero urwał mi się pasek od wiatraka i moment mnie zagotowało. Samochód wsadziłem na lawetę i rano ma być przewieziony do warsztatu tylko nie mam pojęcia gdzie?? Jestem tu na wczasach (i niestety taka niespodzianka) i nie chcę żeby mnie ktoś orżnął na kase i jeszcze odwalił fuszerkę.
Proszę o pomoc jak ktoś zna jakieś miejsce gdzie bezpiecznie mogę kazać zawieźć mojego misiaka.
Z góry dziękuję za pomoc.
zbyszekm2 - 13-08-2010, 22:27 Temat postu: Re: szukam mechanika w mikołajkach !!!!!!!!!!!!!
pathrow napisał/a: | Witam
W pajero urwał mi się pasek od wiatraka i moment mnie zagotowało.
Z góry dziękuję za pomoc. |
a sam nie założysz paska,wystarczy śmigło zdjąć, poluzować alternator i założyć pasek i kolejność odwrotna.
Faraonix - 14-08-2010, 20:37
Kolega napisal ze jest na wczasach wiec moze nie miec narzedzi... jesli chodzi o zalozenie paska to kazdy mechanik ci zalozy, jak tylko nie bedzie od niego czuc wódą to powinno byc ok
zbyszekm2 - 15-08-2010, 08:59
Faraonix napisał/a: | Kolega napisal ze jest na wczasach wiec moze nie miec narzedzi... jesli chodzi o zalozenie paska to kazdy mechanik ci zalozy, jak tylko nie bedzie od niego czuc wódą to powinno byc ok |
potrzebne do tego klucze ma w schowku w tylnej klapie.
pathrow - 15-08-2010, 19:57
samochód już jest u mechanika. jeżeli chodzi o wymianę paska to może i jest proste ale ja nie jestem mechanikiem i wolę nie eksperymentować robotę zostawiam tym co się jej uczyli. Napiszę jak już będzie wszystko ok. No i słyszałem że z częściami na Mazurach jest trochę krucho a jak ktoś robi to sobie szybko poradzi - a niestety paska przy sobie nie mam. Pozdro.
zbyszekm2 - 15-08-2010, 21:48
W Biłgoraju jest jakiś tartak, właściciel ma P 3, to nasz klient.
Faraonix - 15-08-2010, 22:52
zbyszekm2 napisał/a: | potrzebne do tego klucze ma w schowku w tylnej klapie. |
pod warunkiem ze ma tam klucze
|
|
|