Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Jak dostać naklejki klubowe
Lipa - 23-08-2010, 08:43 Temat postu: Jak dostać naklejki klubowe Czy mógłby ktoś napisać, gdzie można otrzymać naklejki klubowe?, czy jest możliwość otrzymania ich drogą pocztową?z racji mojego zawodu[kierowca zawodowy]nie mam możliwości przybywania na zloty:(
Pozdrawiam.
Paweł
Wszyc - 23-08-2010, 11:31
Przykro nam Paweł ale raczej nie widzę innej możliwości jak na zlocie, decyzja dawno została podjęta iż dystrybucja gadżetów odbywać się będzie tylko na spotach regionalnych
akbi - 23-08-2010, 11:40
Lipa napisał/a: | Czy mógłby ktoś napisać, gdzie można otrzymać naklejki klubowe?, |
tak jak napisał Wszyc, ...zapraszamy 15 września na spot do Gdańska
Lipa - 23-08-2010, 19:48
No to trudno, szkoda:(, nie mogę przeznaczyć czasu, by przyjechać na zlot, ponieważ w mojej pracy jak zdarzy się, że przyjadę na niedzielę do domu, to chciałbym chociaż ten jeden dzień w tygodniu spędzić z rodziną Poza tym 15 wrzesień to środa, więc w tygodniu odpada
Nie będę przecież jechał 100km by wpaść na chwilę i odebrać tylko naklejki , chciałbym zostać na dłużej
Trochę to niesprawiedliwe, bo staram się udzielać na forum, jak mogę to staram się pomóc użytkownikom a naklejek zdobyć nie mogę:(
Cóż taki regulamin, chociaż bardzo chciałbym się z Wami spotkać i poznać mitsumaniaków
PatricoWroc - 24-08-2010, 09:19
Ale jak chcesz naklejki które są dla klubowiczów nie będąc nim?
Juiceman - 22-09-2010, 23:02
PatricoWroc napisał/a: | Ale jak chcesz naklejki które są dla klubowiczów nie będąc nim? |
A ile razy byłeś na jakimś Dolnośląskim spocie? Bo zloty pomijam..... Czerwony nick jest równoznaczny z byciem klubowiczem i możliwością pisania do innych, że nimi nie są ?
Chyba nie oto chodzi....
wichura1 - 30-09-2010, 08:25
PatricoWroc, Jest Mitsumaniakiem i zarejestrował się na "forum", to wystarczy. Bycie klubowiczem daje dodatkowe możliwości na "forum", a nie dostęp do naklejek.
|
|
|